Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, May 10, 2013

Picketline tegen Israël nu al mislukt

Psalm 9
Voor de koorleider. Op de wijze van: De dood van de zoon. Een psalm van David.
 
Ik zal U loven, HERE, met mijn ganse hart,
ik wil al uw wonderen verhalen;
in U wil ik mij verheugen en juichen,
uw naam psalmzingen, o Allerhoogste,
nu mijn vijanden terugdeinzen,
struikelen en vergaan voor uw aangezicht.
 
De verdeeldheid in de anti-Israëlische gelederen is groot. Ook de soepsidies van IKV-PAX CHRISTI- Oekelele der Kerken en zelfs de schrijfsels van de Verenigde Naties helpen niets als de boodschap een verkeerde- en leugenachtige inhoud heeft. Wat is namelijk het geval?  Nu heeft Israël het gedaan. Reeds twee jaar worden er honderden en duizenden burgers in Syrië vermoord door de eigen regering en door rondreizende groepen terroristen, maar dat heeft tot toe nog niet tot grote eensgezinde actie aanleiding gegeven.

Nu heeft Israël gemeend een wapendepot van de Syrische regering aan te moeten vallen. De reden die hiervoor wordt gegeven is, dat er wapentransporten naar de sjiïetische terreurgroep Hezbollah worden georganiseerd. En deze aanval heeft de Palestijnse demonstranten weer even wakkergeschud: Picketline. Het is Sonja van den Ende zelf die vanuit haar Mediawerkgroep Syrië en de actiegroep "Oorlog heeft geen zin"  oproept een picketline tegen Israel te organiseren.

Helaas pindakaas, maar de dames en heren Palestinos hebben morgen geen zin. Hemelvaart; Weekend en bovendien willen ze zich niet voor het karretje van de stalinisten en neo-fascisten laten spannen.   Slechts acht (8) mensen melden zich aan. Zelfs de sympathieke beroepsdemonstrante Jose van Leeuwen doet deze keer niet mee.

2 comments:

Likoed Nederland said...

De logica is zoals altijd ver te zoeken.

De aanval van Israel was "in strijd met het internationaal recht".

Een frase geleend van Van Agt, die door de rechtbank gehakt van is gemaakt: http://likud.nl/2013/05/frans-gerechtshof-maakt-gehakt-van-betoog-van-van-agt/

Want de feiten zijn:
- Syrie levert wapens aan een Israel- vijandige terroristengroep,
- Syrie heeft Israel in 1948 aangevallen, sindsdien is het oorlog aangezien Syrie al 65 jaar weigert vrede te sluiten.

Alleen een verstokte Israel hater kan op het waanidee komen dat een militair doelwit aanvallen in een land dat met jou in oorlog is, in strijd zou zijn met het 'internationaal recht'.

Jan said...

De schaamte voorbij, zou ik dit willen noemen. Ze nemen niet eens meer de moeite om hun werkelijke motieven te verhullen.
Opvallend is ook dat ze alleen op internet met gelijkgestemden communiceren, en elke discussie met anderen uit de weg gaan.
Zo houd je de ideologie zuiver zal wel reden zijn.