Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, September 08, 2013

Pro-Palestijnen steunen nog steeds Assad

Intussen worden de pro-Assad-demonstraties in Nederland een beetje een zielige vertoning. Wie wil er nu nog een dictator steunen die zijn eigen bevolking ombrengt en onder toenemende internationale druk komt te staan? Is het Internationale Recht waar de Gretta-en-van-Agt-aanhangers het zo vaak over hebben ook op de gifgasaanvallen in Damascus van toepassing? Ik dacht van wel.

Bij de laatste pro-Assad demonstratie stonden ze weer naast elkaar: De "ordedienst" van het Palestina Komitee, Rik Min (uiterst links) en het bestuurslid van "Stop de Bezetting", Sonja van den Ende (vierde van links). Een vlag met de afbeelding van dictator Assad laat zien dat de demonstratie niet zozeer gaat over het voorkomen van oorlog, als wel om het in het zadel houden van een moordende potentaat.

4 comments:

Jan said...

Ach die stumpers zo marginaal, en toch zo overtuigd van hun morele gelijk.

D. G. Neree said...

http://www.vrijechroniqueurs.nl/keesje-madura-pro-palestijnen-steunen-nog-steeds-assad/

D. G. Neree said...

http://www.vrijechroniqueurs.nl/keesje-madura-pro-palestijnen-steunen-nog-steeds-assad/

vanhetgoor said...

Als ze het niet volkomen verkeerd zagen, dan zouden ze gelijk hebben! De vijanden van Al Assad is het grootste tuig dat er rondloopt, direct gevolgd door dat andere tuig dat achter Al Assad staat.

Het is jammer dat er zo weinig mensen inzicht heeft in het probleem, daarom zeggen ze zulke domme dingen.

Oorlog is geen oplossing, maar omdat er niet veel mensen een beter alternatief hebben is er geen optie.

De enige juiste weg van dit probleem is een totale ontmanteling van de islam, dan hebben die zogenaamde strijdgroepen van jihadisten geen zin meer, dan kan alle aandacht worden gericht op het wegwerken van Al Assad, die dictator!

Maar domweg nu tegen Al Assad zijn zonder een vervangende nieuwe dictator te hebben is een beetje zinloos. Het is ook gewoon weer een aanzet tot een volgende die even het land komt uitmelken en ten gronde richten.

De enige oplossing is om de rebellen te laten stoppen en Al Assad te vervangen. Die 'vrijheidstrijders' kan effectief de net worden omgedraaid als de hun drijfveer niet meer bestaat, kortom de enige weg uit deze ellende is het beëindigen van de islam.