Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, September 15, 2013

Zeilen voor Palestijnse kinderen

Duizenden Palestijnse kinderen zuchten in de cellen van de zionistische entiteit en je kan er helemaal niks tegen doen! Gelukkig hebben we in Nederland een organisatie die dat niet op zich laat zitten. De Stichting Talliq van Marijke Kruijt verkoopt niet alleen Palestijnse olijfolie, maar geeft jou de mogelijkheid echt iets te doen. Zeilen voor Palestijnse kinderen.
Voor vijfendertig Euri per dag krijg je zeilles en de opbrengst gaat geheel naar de Stichting Talliq en dus kan je echt iets voor de kinderen betekenen. 

5 comments:

Jan said...

Op zich is er natuurlijk niks mis met deze vorm van geld inzamelen, maar gelet op de kosten en baten lijkt mij dit niet niet eens kostendekkend. Laat ik het maar houden op een ideologische variant van een Tupperware presentatie.

Likoed Nederland said...

En wat krijgen die kinderen dan? IJzerzaagjes om de tralies door te zagen?

Likoed Nederland said...

En wat krijgen die kinderen dan? IJzerzaagjes om de tralies door te zagen?

vanhetgoor said...

Ze kunnen beter een project op zetten om die arme kindertjes aan paspoorten van nietsvermoedende landen te helpen. Dan kunnen ze gewoon het vliegtuig nemen als ze die hel willen ontvluchten.

DIXI said...

Hoe zit het met Bax?