Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, November 07, 2014

De dominee demonstreert met Hamasvrienden tegen Israël; UPDATE

UPDATE:
Dominee Arjan Plaisier trekt zich terug uit de Kristallnachtherdenking van de Hamasvrienden. Dank je wel Arjan!!

Ik laat onderstaand bericht staan tot zondag.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aanstaande zondag om 19:30 gaan we het in Amsterdam, bij de Amstelhoek, beleven. Dominee Arjan Plaisier, scriba van de Protestantse Kerk Nederland,  staat op één podium met Fatima Elatik, omringd en gesteund door de Hamasvrienden: Anja Meulenbelt, Maarten Jan Hijmans en de Internationale Socialisten. De aanleiding is de vervolging van Joden in 1938, maar onze pappenheimers kennende zal, net als de afgelopen jaren, de aandacht wel weer uitgaan naar het grote leed dat de moslims wordt aangedaan en de 'misdaden' van de staat Israël.

De Kristallnachtherdenkingen hebben in Nederland een hele zwarte historie, die terug gaat tot het jaar 2004, toen  de Internationale Socialisten een herdenking voor de HAMAS-oprichter sheikh Yassin hielden. Sindsdien worden de Kristallnachtherdenkingen in Amsterdam stelselmatig gekaapt door een hele nare mix van moslimbroeders, extreem-linkse activisten en goedgelovige policor adepten.

Vorig jaar werd het absolute dieptepunt bereikt, toen er 15 verkleumde AnjaMeulenbelt-aanhangers in de regen onder paraplus de loftrompet over Marx, Engels en hun enig geboren zoon Lenin staken, bijgestaan door anderhalve Koerdische overblijfmoeder en een gemankeerde brak Nederlands pratende Marokkaanse wijkvader. Zelfs de leden van Likud lieten het er maar bij zitten en vonden het niet waard hier nog een woord aan vuil te maken.

Dit jaar krijgen de Hamasvrienden en de Kristallnachtherdenking de soepsiedie van de Christelijke ontwikkelingshulporganisatie Kerk in Actie. Reden genoeg voor de JMNA soepsiedieslurper Karima Belhaj om zich onmiddellijk aan te melden voor de herdenking. Waar geld te verdelen is, daar komen de haatjurken graag op af.

Het is een groot raadsel, waarom dominee Arjan Plaisier van de Protestantse Kerken een toespraak gaat houden bij een Kristallnachtherdenking waar geen enkele Jood te zien zal zijn. Of het moet zijn dat Jaap Hamburger van Een Ander Joods Geluid toch nog even langskomt. De echte herdenking zal namelijk 200 meter verderop, om 20.00 uur in de Portugese Synagoge gehouden worden, georganiseerd door de gezamenlijke Joodse organisaties en met als spreker: Minister Asscher.

Daar staat die dan, Ds Arjan Plaisier, tussen de Stopera en de Amstel, bij het monument voor de Joodse verzetsstrijders, terwijl 200 meter verderop de nazaten van die verzetsstrijders bijeenkomen. Op de eerste rij, met een kleedje over haar benen, op een stoel die speciaal voor haar vrij is gehouden, de ex-senator van de SP, Anja Meulenbelt. Naast haar zit dan altijd de mislukte journalist Maarten Jan Hijmans, die bij elke aanslag door Palestijnen gepleegd, toch nog weet te vertellen dat het de schuld van Israël is. Achter haar staan de jongens en meisjes van de Internationale Socialisten, die afgelopen zomer nog in koor schreeuwden: Boycot Israel en die er niet voor terugdeinsen een theater voorstelling van een 85-jarige Israelische actrice te verstoren, enkele en alleen omdat ze Israelisch is. Een heel leuk en fijn gezelschap voor een dominee van de Protestante Kerk.

Daarom roepen we Arjan Plaisier op: Doe het niet.

Blijf thuis bij moeders de vrouw en laat je nog eens een extra bord bewaarkool en een rookworstje opscheppen. Want er staat geschreven:

"Hij zond tegen hen zijn brandende toorn, verbolgenheid en angstwekkende gramschap, een schare van verderfengelen." (Psalm 78:49)8 comments:

ben kok said...

We gaan er weer voor, zie:
http://tora-yeshua.nl/2014/11/oproep-om-zondagavond-18-oo-uur-bij-kristallnachtvieringen-te-zijn/
Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Likoed Nederland said...

Zie meer over de anti-Israel steun van de PKN:
http://likud.nl/2014/11/protestantse-kerken-steunen-anti-israelische-herdenking/

Deelnemende organisaties zijn niet bepaald Israël-vriendelijke organisaties als de Federatie van democratische verenigingen van arbeiders uit Turkije in Nederland, het Komitee Marokkaanse Arbeiders, de Marokkaanse vrouwenvereniging Nederland en het Palestina komitee Nederland.

In het Comité van Aanbeveling van de alternatieve herdenking blijken bekende Israël-haters en antisemieten te zitten.
Zoals terrorist Klaas de Jonge, Thomas von der Dunk (liegt over Israël), Anja Meulenbelt (stapte uit de SP omdat zij die te rechts vindt), en antisemiet Mohammed Rabbae (beveelt de club van Gretta Duisenberg aan, die pas na zware juridische druk de omvangrijke Jodenhaat van hun site wou verwijderen).

N.C Woord said...

Heerlijk geschreven! We gaan zeker even een kijkje nemen en zullen een aantal Israëlische vrienden meenemen met onze trots: Israëlische vlaggen.

Bedankt voor het attent maken!

Jan said...

Arjan Plaisier is een wolf in schaapskleren, en die kwalificatie behoeft geen toelichting.
“Ik had me niet gerealiseerd dat er twee herdenkingen waren met elk een ander geluid.” zo verklaart hij tegenover het Nederlands Dagblad.

Een leugen, die je het beste als een gotspe kan omschrijven.
Arjan Plaisier is de nette intellectuele antisemiet, die weet dat de weg naar succes lang is en vol met obstakels zoals deze.

Hij neemt het verlies, en om zijn werkgevers een rad voor de ogen te draaien, gaat hij nu naar officiële herdenking van de Joodse gemeenschap.

Hopelijk fluistert er toch iemand daar hem in dat hij een gast is die getolereerd wordt

ben kok said...

http://tora-yeshua.nl/2014/11/arjan-plaisier-hat-es-nicht-gewusst/

Te schofterig voor woorden !

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

N.C Woord said...

“Ik had me niet gerealiseerd dat er twee herdenkingen waren met elk een ander geluid.”

Likoed Nederland said...

Kees, bedankt, jij was het die het signaleerde!

Loet le Fou said...

Minimaal 6 van de vermelde organisaties zijn voor opheffing van de Joodse staat en meerdere organisaties op de lijst ronduit antisemitisch met vele van haar leden.

http://www.platformtegenvreemdelingenhaat.nl/nieuws/herdenk-de-kristallnacht-2014-stop-racisme-en-fascisme-in-europa/

Mijn SS kenau 'vriendin' Anja schrijft het volgnde:
http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2014/11/08/pkn-spreker-op-de-kristallnachtherdenking-onder-druk-gezet-hij-zegt-af/

Tot vanavond in de Esnoga!