Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, November 09, 2014

Frank van der Linde krijgt het deksel op zijn neus

Dat was even schrikken voor anti-Israël-activist Frank van der Linde. In de antwoorden van de Minister van Buitenlandse Zaken op kamervragen, blijkt duidelijk dat de actie in de Amsterdamse Doelenzaal, tegen de Israelische actrice Lia König, worden gezien als uiting van een toenemend antisemitisme in Europa.

Bovendien stelt de Nederlandse regering onomwonden, dat een boycot van Israel wordt afgewezen.
Twee keer verloren voor Frank van der Linde. Denk je dat hij nu eindelijk een keer ophoudt met zijn tendentieuze en eenzijdige acties? Welnee.

Frank van der Linde zit namens de actiegroep Youth for Palestine in een praatgroepje van Burgemeester van der Laan van Amsterdam. Het moet niet gekker worden. Eerst een theater bestormen en dan in een denktank terechtkomen. Allemaal in het kader van de de-escalatie.No comments: