Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, November 09, 2014

Frank van der Linde krijgt het deksel op zijn neus

Dat was even schrikken voor anti-Israël-activist Frank van der Linde. In de antwoorden van de Minister van Buitenlandse Zaken op kamervragen, blijkt duidelijk dat de actie in de Amsterdamse Doelenzaal, tegen de Israelische actrice Lia König, worden gezien als uiting van een toenemend antisemitisme in Europa.

Bovendien stelt de Nederlandse regering onomwonden, dat een boycot van Israel wordt afgewezen.
Twee keer verloren voor Frank van der Linde. Denk je dat hij nu eindelijk een keer ophoudt met zijn tendentieuze en eenzijdige acties? Welnee.

Frank van der Linde zit namens de actiegroep Youth for Palestine in een praatgroepje van Burgemeester van der Laan van Amsterdam. Het moet niet gekker worden. Eerst een theater bestormen en dan in een denktank terechtkomen. Allemaal in het kader van de de-escalatie.No comments: