Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, February 09, 2015

Gebroeders Al-Jaberi spreken op University College Leiden

Altijd al een keer de broeders Ali en Abulkasim Al-Jaberi in het echt willen zien en horen spreken, zonder de hinderlijke spreekkoren van Hamas en de wapperende vlaggen van het Palestina Komitee?
Op de Leiden University College kan het op donderdag 19 februari om 18:45 uur.

 Aanmelden is verplicht

Thema is:

Paris attacks in context - Islam, terrorism and the West1 comment:

Jan said...

Laat ons raden wat de teneur hiervan zal zijn. Het is allemaal de schuld van [de Joden] lees Israel.
Als Israel de Palestijnen geeft wat ze wensen, zal de IS zichzelf opheffen, immers dan valt de voedingsbodem weg.

Op de veiligheidsconferentie in München, gaf de Qatar minister van buitenlandse zaken al de eerste openlijke verklaring voor het IS terrorisme, die volgens hem volledig aan de houding van Israel ligt.

Dit bevestigd weer eens de denktrant in de Islam; „ Alles wat goed is wijten ze aan de Profeet en alles wat verkeerd of fout gaat is de schuld van de Joden"