Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, May 15, 2015

Nieuw boek van Martin Bosma (PVV)

Martin Bosma
Martin Bosma, lid van de Tweede Kamer voor de PVV, publiceert een nieuw boek en waar zou het over gaan? Niet over de Armeense Genocide en niet over de Islam. Ook niet over de Linkse Grachtengordel-Elite. Hoewel die er indirect wel mee te maken heeft.

Het boek heet "Minderheid in Eigen Land" , gaat over Zuid-Afrika en het volgende staat in de voorpublicatie:

"MINDERHEID IN EIGEN LAND beschrijft de vuile oorlog van het ANC tegen Inkatha, veruit de grootste anti-apartheidsbeweging van Zuid-Afrika, en de support die daarvoor uit Nederland kwam. De Volksoorlog kost in de jaren tachtig 20.000 mensen het leven, onder andere door het ‘autobanden’ van tegenstanders. De oude apartheid loopt dan allang op haar laatste benen.

Het ANC heeft martelkampen. De organisatie is communistisch - betaald door de Sovjet-Unie en de DDR - en weigert mensen op basis van ras.

Velen, van Freek de Jonge tot Jan Pronk, van Paul Witteman tot Jeroen Krabbé kiezen voor het ANC. Onvoorwaardelijk. Het geweld wordt aangejaagd door Radio Freedom - gesteund door Maartje van Weegen en Pia Dijkstra.

Zij kregen hun zin: het ANC is aan de macht. Geen land ter wereld kent nu zoveel rassenwetten als het nieuwe Zuid-Afrika: de ANC-apartheid. Er sterven meer mensen in politiecellen dan ooit. Criminaliteit en corruptie heersen. Onderwijs en gezondheidszorg hollen achteruit. Op weg naar Zimbabwe 2.0. Afrikaners (de ‘Boeren’) vrezen voor een genocide en zien hun cultuur uitgewist.

Het boek is zeer relevant voor het maatschappelijk debat anno nu. Zo werpt de auteur de vraag op: moeten Nederlanders - net als de Afrikaners - zich reduceren tot een MINDERHEID IN EIGEN LAND en even onmachtig worden?"

No comments: