Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, November 06, 2015

Ben Kok mag geen kik geven, tijdens Alternatieve Kristalllnachtherdenking

De bevoegde autoriteiten schijten nu al in hun broek, vanwege een eventuele Israëlische vlag, die tijdens de Alternatieve Kristallnachtherdenking, door de Joods-Christelijke pastor getoond zou kunnen worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Burgemeester van der Laan is op werkbezoek in Tokyo, maar laat wel weten dat Ben Kok zijn muil moet houden.

3 comments:

Ben Kok said...

Mijn reactie op de brief van Van der Laan:

http://tora-yeshua.nl/2015/11/burg-van-der-laan-maakt-tegendemonstratie-van-tora-yeshua-al-bij-voorbaat-onmogelijk/

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Michael said...

"De organisatie heeft aangegeven dat zij een waardige herdenking wil en ik steun dat streven naar waardigheid hartgrondig."

Nee. De organisatie liegt en de burgemeester zou dat kunnen of zelfs moeten weten. Ten eerste komt zij niet om de gebeurtenissen van 1938 te herdenken. Ten tweede is het zowel onwaardig als ook opzettelijk grievend van de organisatie om juist bij het Joodse monument en juist ter gelegenheid van Kristallnacht elk jaar opnieuw anti-Israëlisch gekleurde toespraken te houden.

Frank said...

Wat heeft het zwaaien met een vlag van een bevriende natie te maken met discriminatie, haatzaaien of geweld?