Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, November 06, 2015

Ben Kok mag geen kik geven, tijdens Alternatieve Kristalllnachtherdenking

De bevoegde autoriteiten schijten nu al in hun broek, vanwege een eventuele Israëlische vlag, die tijdens de Alternatieve Kristallnachtherdenking, door de Joods-Christelijke pastor getoond zou kunnen worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Burgemeester van der Laan is op werkbezoek in Tokyo, maar laat wel weten dat Ben Kok zijn muil moet houden.

3 comments:

Ben Kok said...

Mijn reactie op de brief van Van der Laan:

http://tora-yeshua.nl/2015/11/burg-van-der-laan-maakt-tegendemonstratie-van-tora-yeshua-al-bij-voorbaat-onmogelijk/

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Michael said...

"De organisatie heeft aangegeven dat zij een waardige herdenking wil en ik steun dat streven naar waardigheid hartgrondig."

Nee. De organisatie liegt en de burgemeester zou dat kunnen of zelfs moeten weten. Ten eerste komt zij niet om de gebeurtenissen van 1938 te herdenken. Ten tweede is het zowel onwaardig als ook opzettelijk grievend van de organisatie om juist bij het Joodse monument en juist ter gelegenheid van Kristallnacht elk jaar opnieuw anti-Israëlisch gekleurde toespraken te houden.

Frank said...

Wat heeft het zwaaien met een vlag van een bevriende natie te maken met discriminatie, haatzaaien of geweld?