Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, February 16, 2016

Relschopper Schilderswijk ontmoet PFLP terroriste


De zegetocht van PFLP-terroriste Leila Khaled langs de Nederlandse extreem-linkse jeugdhonken bracht haar ook bij de activisten van Movement X. De veroordeelde Schilderswijk-relschopper Said Roustayar, net op voorwaarden vrijgelaten, na een gevangenoisstraf van drie maanden wegens het in brand steken van een bouwkeet, wilde graag met haar op de foto.

Said Roustayar bevindt zich in dubieus gezelschap. Ook de voormalige pijpbomsmokkelaar Ibrahim el-Baz en de Palestina-Komitee-ideoloog Robert Soeterik wilden graag met de vliegtuigkaapster op de foto.

Deze trend om graag met PFLP-terroristen op de foto te gaan, is een breuk met het verleden. Eind jaren -zeventig en -tachtig identificeerde het Palestina Komitee zich sterk met de Fatah van Yasser Arafat. De PFLP-fractie werd zelfs uit het Palestina Komitee uitgesloten. Nu de rol van Fatah van Abbas uitgespeeld lijkt te zijn, worden de leden van het Palestina Komitee tot "Palestijnse Alleseters". Of het nu Hamas, PFLP- of de Arabische Knesset afgevaardigde Haneen Zoabi is, alles wat Palestijns is en geweld goedpraat- dan wel zelf pleegt- wordt verwelkomd in ons koude kikkerlandje.

1 comment:

Kassander said...

In dit recente stuk van mij komt Leila Khaled ruim aan bod en het leugenweb waarvoor ze staat óók: http://bit.ly/1oAyZU7: “Knack-journaliste Annelies van Erp is een onbenul die de Jodenhaat opstookt”.