Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, March 27, 2017

Rob Groenhuijzen steunt de Hamas conferentie

"Ik hoop dat duizenden mensen, Palestijnen en geïnteresseerden, naar de conferentie van Palestijnen in Europa zullen komen. "

Aan het woord is Rob Groenhuijzen die de Hamas conferentie in Rotterdam aankondigt.
https://www.facebook.com/amin.abourashed.33/videos/1112493568897103/


We kennen Rob Groenhuijzen nog als voorzitter van de Nederlandse Gazaboot, die in 2011 niet mocht uitvaren, vanwege betrekkingen met terroristische organisaties. Het blog keesjemaduraatje, en later de Telegraaf, onthulde, dat Rob Groenhuijzen de leider van de beruchte Cappelse Groep is, die in 1976 een gevangenisstraf wegens wapenbezit en het voorbereiden van een terreuraanslag, heeft opgelegd gekregen.

De laatste jaren houdt Rob Groenhuijzen zich vooral bezig met het verzamelen van antieke meubelen en het geven van lezingen. Een groot gevaar gaat niet meer van hem uit, maar hij is nog steeds betrokken bij de ondersteuning van gewapende groepen als Hamas.

De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb heeft volgens eigen zeggen, van de AIVD, te horen gekregen, dat de Hamas-conferentie geen gevaar voor de openbare orde inhoudt. Toch zou ik dit soort vogels eens goed in de gaten houden.


No comments: