Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, March 27, 2017

Rob Groenhuijzen steunt de Hamas conferentie

"Ik hoop dat duizenden mensen, Palestijnen en geïnteresseerden, naar de conferentie van Palestijnen in Europa zullen komen. "

Aan het woord is Rob Groenhuijzen die de Hamas conferentie in Rotterdam aankondigt.
https://www.facebook.com/amin.abourashed.33/videos/1112493568897103/


We kennen Rob Groenhuijzen nog als voorzitter van de Nederlandse Gazaboot, die in 2011 niet mocht uitvaren, vanwege betrekkingen met terroristische organisaties. Het blog keesjemaduraatje, en later de Telegraaf, onthulde, dat Rob Groenhuijzen de leider van de beruchte Cappelse Groep is, die in 1976 een gevangenisstraf wegens wapenbezit en het voorbereiden van een terreuraanslag, heeft opgelegd gekregen.

De laatste jaren houdt Rob Groenhuijzen zich vooral bezig met het verzamelen van antieke meubelen en het geven van lezingen. Een groot gevaar gaat niet meer van hem uit, maar hij is nog steeds betrokken bij de ondersteuning van gewapende groepen als Hamas.

De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb heeft volgens eigen zeggen, van de AIVD, te horen gekregen, dat de Hamas-conferentie geen gevaar voor de openbare orde inhoudt. Toch zou ik dit soort vogels eens goed in de gaten houden.


No comments: