Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, October 03, 2017

Keesjemaduraatje wordt gearchiveerd door de Koninklijke Bibliotheek!


1 comment:

Jan said...

Dat is natuurlijk een felicitatie waard, bij deze.
Het betekend ook dat het onderwerp, wanneer het om gedragingen van individuen of organisatie(s) gaat, deze(n) nu zoals we kunnen zien nalaten te reageren, maar zich in toekomstig historisch opzicht daarmee irrelevant verklaren. Het niet reageren is namelijk een strategie die door militante activistische kringen gehanteerd wordt, omdat ze veelal handelen vanuit een dogmatisch opgelegde groepsdwang bijv; als "zelfbenoemde hoeders van de democratie", en geen enkele rechtvaardiging daarvoor kunnen geven.