Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, May 24, 2018

Annette Groth bezoekt de Gazaboot

Annette Groth, parlementslid van Die Linke,  opvarende van de Mavi Marmara in 2010 en organisatrice van een terroristencongres in Rijswijk in 2017, heeft een zeer trieste reputatie op het gebied van Hamas en Holocaustherdenking.


Hamas
De Gazaboot Mavi Marmara is in 2010 door de in Keulen opgerichte IHH ( „Initiative Humanitäre Hilfsorganisation“) georganiseerd. Op 12. juli 2010 wordt de vereniging door de Duitse minister van binnenlandse zaken verboden, aangezien ze onder de dekmantel van humanitaire hulpacties, bewust en doelgericht Hamas-verbonden organisaties ondersteunt.De vereniging richt zich tegen het principe van vriendschap tussen volkeren, aldus de Duitse Raad van State.

Wat heeft Annette Groth met de Kristallnacht te maken?
Op  9. November 2014 heeft ze, samen met andere Linke-parlementsleden, ter gelegenheid van de herdenking van de Reichspogromnacht in 1938, twee „Israelkritische“ Publizisten Blumenthal en Sheen als „Joodse kroongetuigen“ in de vergaderzaal van de Linksfraktion uitgenodigd om over  „Israels oorlogsmisdaden in Gaza“ te spreken. Beide sprekers zijn veroordeelde antisemieten.

Wilhelmshaven
Door het bezoek van Linke parlemenstlid Annette Groth aan de gazaboten in Wilhelmshaven, van 26-28 mei 2018, en het meevaren van de Maleise directeur van MyCARE, Kamarul Zaman, is de verbinding tussen deze Gazavloot en de moslimbroederschap en dus Hamas, helemaal duidelijk geworden.

Duitse marine
De Duitse marine heeft tussen Denemarken en Duitsland, één van de boten van de gazavloot geënterd en doorzocht.  Aangezien er geen foto's of video's van zijn, is deze actie niet honderd procent zeker en moeten wij een slag om de arm houden. 

De Duitse media berichten, in tegenstelling tot de Nederlandse NOS, zeer kritisch over de gazavloot.Intussen is het bezoek van de gazaboten aan  Leeuwarden en Groningen nog niet aangekondigd. De Amsterdamse Palestina activisten bereiden op 1 juni van 14.00 tot 16.30 uur, op de Mauritskade 1E, een warm welkom voor de gazaboten voor.No comments: