Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, July 02, 2005

Mandaat van het volk

Hoe de vrijheid van meningsuiting werd misbruikt
door KeesjeMaduraatje

Minister Verdonk ging als vertegenwoordiger van de regering naar de Slavernijherdenking om een krans te leggen, maar werd gehinderd door scheldende demonstranten.

8 comments:

Steady Freddy said...

Gut gut wat zielig voor een vrouw die dossiers van asilezoekrs naar Congo stuurt en mensen hun leven in de waagschaal legt, Marokkanen en Antilianen hun paspoort wil afnemen... Maar niet van de 19 andere landen die dit hebben zoals Argentinie ( denk aan de prinses) Israel, VS, Zuid Afrika etc Het volk wil haar niet, raar he?

pascalle said...

eerlijk gezegd ook behoorlijk ongepast om net die ene minster die zich vooral bezig houdt met het dirigeren van andermans leven tegen hun wil in te sturen als afgezant van de regering, ze hebben toch geen moment echt kunnen denken dat zij welkom zou zijn??

Steady Freddy said...

Misschien was dat wel de bedoeling Pascalle, soort omgekeerde goodwill kweken door de kijkers te laten zien zie je wel het volk is slecht en de minister goed... Trouwens Medy van der Laan was er ook. Ze hadden beter Verdonk naar Hilversum kunnen sturen ;-)

pascalle said...

haha.. maar de enige boodschap die ik hier uit opmaak is wederom de bevestiging dat onze regering geen flauw benul heeft wat er onder t volk leeft...

Steady Freddy said...

Ja klopt en de peilingen maken dat ook wel ernstig duidelijk, Christen Unie op 8 zetels, waar zouden die vandaan komen?

keesjemaduraatje said...

Welcome Back op het weblog Pascalle!!

pascalle said...

dank 8)

AVe said...

pascalle schrijft "onder 't volk leeft". Dat krijg je he, als er niet 1 volk maar 2 volken zich in een land vestigen. Er is geen plaats voor 2 volken in een land, als je begrijpt wat ik bedoel. Dan komt er gesodemieter. De islamitische mens wil hier namelijk een eigen religie en doctrine vestigen en dat gaat botsen met onze moderne samenleving. Helaas.

Verdonk heeft daarbij een mooie speech geschreven, zie elders. Dat die niet begrepen wordt , ligt aan de luisteraar. Niet aan Verdonk. Zij doet haar werk, ze doet het vrij goed.