Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, December 14, 2005

aivd

AIVD informatie over de Stichting Kifaia en andere Palestijnse hulp stichtingen

2 comments:

Steady Freddy said...

De conclusie in vraag 3, dat het ondersteunen van ouderloze kinderen automatisch impliceert dat daarmee nabestaanden van zelfmoordterroristen worden ondersteund, kan overigens niet in algemene zin worden onderschreven...

Staat niet echt veel in dat mij doet sidderen van angst ofzo. En als er nou wel nabestaanden van zelfmoordterroristen worden ondersteund? Wie zegt dat die mensen zelf ook geen slachtoffer zijn geworden van fanatici?

keesjemaduraatje said...

als je over het Israelische geweld ook zulke nuancerende woorden zou spreken, had ik geen moeite met je mening. Meestal wordt door mensen die zichzelf "links" noemen het Palestijnse geweld gebaggatalliseerd en het Israelische geweld zwaar overdreven en gedemoniseerd. Ik vind het ook niet zulke opzienbarende gegevens, maar die mensen die nu geld inzamelen voor Kifaia zullen zich eens moieen verantwoorden en dan komen er hele andere dingen boven water. Ik hoop dat er dan ook eens een lease-auto van diskettes wordt voorzien.