Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, December 22, 2005

Komrij Seveke

Nog een keer de moord op Louis Seveke
door KeesjeMaduraatje

Vandaag schrijft Komrij in de NRC er over: "Verontrustend is vooral de stilte onder de vrienden van Seveke en de strijdmakkers van zijn fanatieke clubje." Ik heb dat ook al opgemerkt in een eerder log en nu valt het Gerrit Komrij ook op. Normaal gesproken zouden de Nijmeegse krakers al lang een demonstratie hebben moeten organiseren tegen de lakse houding van de politie en het Openbaar Ministerie. Het is verdacht stil rond Seveke.

8 comments:

pascalle said...

journaal gezien? er was zowaar wat over seveke...

Steady Freddy said...

http://www.trouw.nl/deverdieping/dossiers/article119481.ece/Ephimenco+/+Zwijgen+en+controle+in+zaak-Sévèke++

alf said...

De stilte rondom een achtebakse actievoerder moet maar opgeheven worden. Niets 'omertà', zoals te doen gebruikelijk in de linkse actiewereld. Men dekt elkaar, men staat (wereldwijd) in contact met elkaar, onze lieflijke actievoerders. De socialisten wijdverbreid op sites als Indymedia, Internationale Socialisten, Krakersfront, AFA, Novib, Milieudefensie en vele vele anderen. Gesteund en gefinancierd door de linkse politieke partijen, van PvdA tot GroenLinks en de SP, de publieke omroep en een gedeelte van de bestuurlijke en rechterlijke macht. In de boeken van Peter Siebelt ('RaRa, wie ben ik?'/'Eco Nostra'/ 'De Vierde Wereldoorlog') wordt pijnlijk duidelijk hoe - met steun van onze overheid - het geplaveide pad van Marx naar Allah voorwoekert, wat deze oorverdovende stilte verklaart. De waarheid rondom de moord op een veel belangrijker persoon, Pim Fortuyn, werd ernstig verdonkeremaand door dezelfde lieden die nu krokodillentranen janken om deze 'lieve aksievoerder'. Een man met eenzelfde dodelijk en misdadige kaliber als en persoonlijke vriend van Volkert van der Graaf. Het pad naar Allah leidde vanaf deze wortels van Marx naar de afslachting op Theo van Gogh.

Arie said...

alf dat je zielig bent weten we nu wel ga lekker op het Lijk Pim Fortuyn forum posten die onzin. Theo van Gogh verheerlijken en tegelijk moord goed praten. Triest hoor.

@ kees

Wederom neem afstand hiervan en dan graag op een wat sterkere manier dan de vorige keer. Dit soort paranoia waanbeelden heeft niemand wat aan.

keesjemaduraatje said...

@Arie: nu staat zelfs in het dagblad Trouw dat Seveke geen lieve jongen was. Dat praat moord niet goed, maar het is wel een klein puzzlestukje als we de reden voor de moord willen onderzoeken.

Arie said...

Link naar bron graag. Ongefundeerde haatzaai teksten kennen we nu wel. Of staat het niet op internet? Laatste artikel van Trouw over Seveke op hun website is van 31 december. En dat is gewoon een politie persbericht wat als zoethouder mag dienen. Oud nieuws in een nieuw jasje. Kom op met die link.

keesjemaduraatje said...

http://www.trouw.nl/deverdieping/dossiers/article119481.ece/Ephimenco+/+Zwijgen+en+controle+in+zaak-Sévèke++

Arie said...

Nou erg schokkend hoor. Rob Kamphuis of hoe hij tegenwoordig ook mag heten is zelf ook niet echt een lieverdje. Als je werkelijk een onderzoek wilt instellen naar de moord op Louis doe dan wat meer moeite dan speculaties overnemen.