Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, December 19, 2005

Politiek correcte Kerstmaaltijd

Recept voor het politiek correcte kerstmaal
bron: elsevier
Vooral rond de feestdagen aan het einde van het jaar doen we onszelf tekort uit vrees onszelf te kort te doen. Die dagen moeten we feestvieren en dat betekent in Nederland, waar we geboren materialisten zijn, dat alles wat we onszelf voorzetten rijk, duur en luxe moet zijn. Ook en juist als het om culinaire zaken gaat.


Verder lezen:

4 comments:

AVe said...

Ik eet al jaren zuurkool (met spekjes en worst van de biologische slager, dat dan weer wel) met kerstmis. Heerlijk!

keesjemaduraatje said...

wij eten op Heiligenabend(24 dec.) kaasfondue, op eerste kerstdag gebraden kipfilet , gemarineerd in amandel, Provencaalse kruiden en olijfolie en op tweede kerstdag gaan we denk ik bij schoonmoeder eten. dus allemaal lekker. Alleen zijn mijn vrouw en ik allebei ziek. Ik heb een wortelontsteking in mijn kaak en mijn vrouw heeft griep. dus hoe komen we "heim ins Reich?"

AVe said...

Je hebt nog een paar dagen om beter te worden! Het klinkt te goed om dat te moeten missen.... Beterschap!

keesjemaduraatje said...

ja, het gaat al weer beter. Vandaag is mijn hele kies afgeslepen en open geboord. Daar kwam een stuk papieren staaf uit, van de vorige keer. Maar het gaat wel weer beter dus.