Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, January 01, 2006

Gelukkig Nieuwjaar

door Keesjemaduraatje

hier mijn voornemens voor het komende jaar

-lid worden van de VVD
-een nieuwe website met politieke-, sociale- en culturele artikelen beginnen. (dit weblog blijft bestaan)
-Mumbai bezoeken
-nog harder werken
-Kanotocht in Zweden
-geen sport

Punt 1 is nog niet helemaal zeker, het kan ook nog D66 worden. Ik weet het is erg, terwijl de D66 net de missie in Afghanistan aan het dwarsbomen is.

Graag comments onder aan dit log om Keesjemaduraatje mede te delen dat hij een rechtse klootzak is die natuurlijk alleen lid van een marxistisch leninistische splinterpartij lid mag worden. Of tenminste lid van de moslimomroep moet worden.

15 comments:

Steady Freddy said...

Draaikonten '66 lijkt me nog minder iets voor jouw dan de VVD... Als je alvast een leuk voorschot wilt op wat er te gebeuren staat als onze jongens wel naar Afghanistan gaan, lees dan even het artikel van Harald Doornbos in VN.
Je geld beleggen in een bodybag fabriek levert je vast winst op. Van de moslimomroep kun je geen lid worden aangezien het een 39F omroep betreft, net zoals; de IKON, Joodse omroep, OHM, BOS, NIO, HUMAN, RKK en Zendtijd voor kerken.

alf said...

Ik kan alleen maar hopen dat je je niet aansluit bij D66. Een clubje grenzeloze lafaards en huichelaars die ondanks hooggestemde verhalen over democratisering in een rechtvaardige wereld, niet naar Afghanistan willen omdat dat te gevaarlijk is.
En dat is dan de blanke elite van nederland. Fout in de oorlog.

pascalle said...

ja fout in de oorlog... net zo fout als de amerikanen in vietnam waren?......

keesjemaduraatje said...

volgens mij blijkt nu dat de Amerikanen het toch bij het rechte eind hadden.

David said...

D66 kan ik je net als bovenstaande reageerders afraden, tenzij je toch nog een sport wil gaan beoefenen, namelijk kontdraaien. Dat je nog steeds geen lid bent van de VVD verbaast me, gezien je rijtje van 'goeie gozers' en 'vette vrouwen'. Komt er dan ook een fotootje van Jozias van Aartsen in die eregalerij te staan?

Steady Freddy said...

@Keesjemaduraatje schrijft: Volgens mij blijkt nu dat de Amerikanen het toch bij het rechte eind hadden.

Welke rechte eind is dat dan?

Een oorlog die begon op 23 november 1946 met het bombardement van de havenstad Haiphong (Tonkin) door Franse oorlogsschepen en duurde t/m 30 april 1975 met de capitulatie van Saigon. Een Vietnamoorlog die aan ca. 2,5 miljoen Vietnamezen het leven heeft gekost en grootscheepse schade toegebracht aan het land; 47.244 Amerikanen sneuvelden. Veel Vietnamezen raakten op gruwelijke wijze verwond door onder andere het gebruik van chemische wapens ( agent orange en fosfor) en napalm. Het fiasco van de Amerikaanse interventie in Vietnam toonde op pijnlijke wijze de beperkingen van de Amerikaanse macht en keerde de publieke opinie tegen buitenlandse militaire avonturen.

Jippie, dat wordt een zegetocht daar in Afghanistan met onze circa 1300 militairen gaan we het daar helemaal maken, net als de Engelsen er ooit uit werden geknikkerd, de russen...Ik kan niet wachten tot W. A. van Buren gezellig met een hinnikenbiertje hossend met ONZE jongens viert hoe na een massaslachting onder de plaatselijke bevolking WIJ er toch maar mooi met een enkele dode er vanaf kwamen. Wil iedereen wel even zijn fotorolletjes inleveren?

alf said...

Gelukkig is de nieuwe generatie in Nederland een stuk realistischer dan de naivo's van '68 en hun blanke offspring van GroenLinks en AFA.
Als de mannen (ONZE mannen) naar Afghanistan gaan zullen ze bereid zijn te jagen en te moorden zonder mededogen op islamofascisten , drugsdealers, antidemocraten, en het overgebleven rode gepeupel.
We kunnen alleen maar hopen dat de nederlandse politici de troepen alle wapens en moreel geven die nodig zijn om deze missie te volbrengen.

Arie said...

Ja moord en doodslag daar krijgen we een stijve plasser van he alf?

Arie said...

En als je het over fascisten wil hebben alf neem dan eerst even de moeite om te kijken met hoeveel punten je eigen ideologie met deze stroming overeenkomt.

Ik zal je op weg helpen met deze link. De eerste 4 punten win je al glansrijk. Proficiat.

keesjemaduraatje said...

@Fready: dat de aziatische landen toch liever een markteconomie hebben dan een een verstikkende diktatoriale communistische staatseconomie

keesjemaduraatje said...

@David: Jozias komt er voorlopig niet op te staan, omdat hij een teleurstellende leider is.

alf said...

@arie
Met 4 van de veertien punten ben ik het inderdaad geheel eens. Die andere 10 niet helaas.
Wel vind ik dat vrijheid en democratie tot elke prijs moet worden verdedigd. Ook als dat betekent dat vijandige elementen moeten worden geelimineerd.
Zodat zelfs linkse mannetjes in staat blijven hun bezoedelde en achterhaalde waar te kunnen blijven uitventen.

pascalle said...

@ alf: en in hoeverre ben jij dan nog voor vrijheid van meningsuiting?....

keesjemaduraatje said...

ja sorry, Alf kan niet meer reageren. ik heb hem geblokt na zijn zeer ophitsende reacties over de moord op Seveke.

pascalle said...

geen probleem, er kwam toch niet veel zinnigs en doordachts uit.. ;)