Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, February 19, 2006

Complot Seveke

Het complottendenken rondom de moord op Louis Seveke
door Keesjemaduraatje

het zal wel komen doordat ik graag over complotten nadenk en bewijzen kunnen we niets, maar we kunnen wel één plus één optellen. Er zijn veel dingen waarin ik met mijn broer van de moslimomroep verschil, maar de moord op Louis Seveke, daar zijn we het over eens: "de dader heeft het gedaan"

Even een paar vergelijkingen
Er worden de laatste tijd nogal wat mensen omgelegd en de methode verschilt zo weinig, dat we ervan uit kunnen gaan dat er een lijn in zit. Buiten op straat, bij het huis van het slachtofffer en gewoon op klaarlichte dag of vroege avond, een kogel door het hoofd en rustig weglopen. We kunnen ervan uitgaan dat het afrekeningen in het maffia-circuit zijn. Bij Endstra en een aantal andere vastgoed mannen weten we nu waarom de moorden zijn gepleegd: afpersing en verraad daarvan in het vastgoed wereldje.
De moord op Louis Seveke kijkt op deze moorden.

De moord op advocaat Hingst is waarschijnlijk gepleegd omdat hij een AIVD agent was. We weten ook dat er regelmatig informatie uitlekt en dat de maffia over informanten bij justitie beschikt. Dus de vraag is nu, of de moord op Louis Seveke misschien lijkt op de moord advocaat Hingst. Dat wil zeggen dat Louis Seveke ofwel zelf een AIVD informant was of dat ie wist wie een AIVD informant was. Dat laatste is waarschijnlijk. Dus de moord zou gepleegd zijn door de vastgoed maffia of de afpersers van de vastgoed-maffia, met als motief verraad en het snoeren van monden.

Waarom zegt de kraakbeweging er niets meer over?
Een verklaring daarvoor is, dat de leiders van de kraakbeweging zelf bang zijn geworden.

Waarom vindt de politie niemand
De politie is heel erg aan het zoeken naar een speld in de hooiberg. Vooral de indruk wekken dat je heel erg aan zoeken bent. Als je bedenkt dat de politie, of tenminste de AIVD welheel goed wist waarom en door wie Endstra en Hingst werden vermoord, dan moet je je afvragen of ze het nu misschien ook weten. Tegelijkertijd nemen ze nog even alle activisten in Nijmegen mee om die ook in kaart te brengen.

Heeft de kraakbeweging het gedaan?
Daarover verschillen we nog van mening. Ik denk van niet. Het is waarschijnlijk nog nooit eerder vertoond in Nederland en het is niet waarschijnlijk dat activisten elkaar nu ombrengen. Als iemand het zou willen doen, dan was het op een andere plaats gebeurd.

5 comments:

Arie said...

Leiders van de kraakbeweging? Ehm.. Volgens mij zie je ze vliegen.

keesjemaduraatje said...

of ben jij Arie Valentijn?

Arie said...

Voor een oud kraker weet je vrij weinig van de \'kraak scene\' En voor iemand die Appelscha bezocht heeft weet je vrij weinig van anarchisme.
En waar zouden deze niet bestaande leiders bang voor moeten zijn als ze niet weten vanuit welke hoek het gevaar dreigt?
En nee ik heb weinig met Valtentijn. Ben jij misschien familie van Kees Frenay?

Steady Freddy said...

Wat nou als Louis zelf een AIVD informant was?

bram said...

moordenaar met Miranda behandeld(DEW weapon),mindaltering (DIA/maffia)