Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, February 05, 2006

Jammer dan Anja

Stichting Kifaia kan even niet meer "helpen"
door Keesjemaduraatje

Ja dat is nou jammer. De Stichting Kifaia onder leiding van Anja "haatzaaier" Meulenbelt, die hulp geeft aan "slachtoffers van de Intifada", aan de Palestijnse kant van de muur wel te verstaan, kan de Gaza strook niet in. Het is er "te onrustig" volgens Anja. (volgens mij kan ik beter dit hele stukje tekst in aanhalingstekens zetten.) Dan zou je wel een ooggetuigeverslag verwachten, over het aanvallen van Europese kantoren, die er eigenlijk zijn om Palestijnen te helpen. En over buitenlanders die aangevallen worden en gevaar lopen, maar dat doet Anja noet. Er staat wel een huilerig verhaal over Oost-Jerusalem, waarin natuurlijk de Joden weer als hoofdzondebok fungeren.

De Stichting Kifaia werkt voornamelijk samen met het NCCR van de ex-terrorist Khaled Abu Zaid, lid van de Fatah-partij van Yasser Arafat. Er zijn ook foto's van de leden van de NCCR met yasser Arafat, maar die zijn snel van de site gehaald. Nu heeft Hamas de verkiezingen gewonnen en dat is een grote slag voor de organisatie. Het is niet helemaal duidelijk of de NCCR ook nog kan bestaan als de Hamas echt de macht grijpt. In ieder geval zullen mannen en vrouwen niet meer met elkaar kunnen samenwerken zoals ze vroeger deden. De Hamas zal zeker eisen gaan stellen en dat gaat meestal ten koste van vrouwenrechten.

3 comments:

AVe said...

Nee dat doet Anja niet, de feiten weergeven. Dat moet ze nog leren. Maar ten koste waarvan?

Ariël Bruéns said...

Let op, als u Anja Meulenbelt tegen komt in Palestijns gebied, roep dan zo luid als u kunt DENMARK, DENMARK ! En wijs haar indringend aan. Iedereen zal u dankbaar zijn ! ;)

PJORourke said...

Zo, wie weet zien we Anja nog terug in een burqa. :D Interessante carriereboog.