Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, February 25, 2006

Mumbai, de voorbereidingen

vandaag is het dus Zaterdag en er is nog van alles te regelen voordat ik morgenochtend naar Mumbai (Bombay) vertrek. De komende tijd zal ik op dit weblog over mijn twee weekse reis verslag doen. Dat betekend dat ik over de zegeningen van de offshoring en over mijn observaties daaromtrend zal berichten. De hele Deense cartoon affaire komt dus over 14 dagen weer aan bod.

Ik ben wel benieuwd hoe de demonstratie voor vrijheid van meningsuiting, die straks op de Dam in Amsterdam begint, afloopt. Linkse, zogenaamd "antifascistische" groepen, hebben aangekondigd de demonstratie te gan verstoren. Daarmee gebruiken ze dezelfde methodes die de SA in de 20er en 30er jaren in Duitsland gebruikte, namelij de tegenstanders van de straat slaan. Ik zeg het nog maar even, want veel lezers van dit weblog schijnen te denken dat dat mag, tegenstanders bedreigen en in elkaar slaan. Maar dat mag dus in Nederland niet, want we hebben hier D-e-m-o-c-r-a-t-i-e. Moeilijk woord.

Ik schrijf even niets over Gretta Duisenberg, want dat zal allemaal wel op de TV komen. Dat ze contact heeft gehad met de vrouw van Samir A. en dat haar telefoonnummer bij de spullen van Samir A. is gevonden. Volgens mij passen die goed bij elkaar. Allebei te dom om voor de duvel te dansen. Jammer dat ze de Palestijnse gebieden niet meer inkan, anders zou ze daar eens een opleiding moeten doen in illegaal werk. Dat is toch wel het stomste wat je kan doen, een telefoonnummer aan een terrorist geven. Ja, nou heb ik me toch weer laten gaan.

1 comment:

Steady Freddy said...

Tja: Op een geel post-it-briefje, dat nu in het dossier van A. zit, stonden de woorden 'bellen', 'samenwerken', 'uitnodigen' en 'na drie uur'. Het briefje over Duisenberg zit in het vertrouwelijke politiedossier over Samir A. Het werd gevonden bij een huiszoeking in 2004.

Ligt er een beetje aan van wie het handschrift is! Opvallend is wel weer dat het hier gaat om een 'vertrouwelijk politiedossier' er zal wel weer gelekt zijn aangezien er in het Parool geen bronnen genoemd worden. Lekken gebeurt altijd met een reden en zolang het Duisenberg haar handschrift niet is kan dus een ieder het briefje geschreven hebben.
Gezien het feit dat zij denkt te worden afgeluisterd en dat net zo min bewezen is als haar contact met Samir A. gaat Duisenberg er vast vanuit da de AIVD een post-itje heeft gemaakt en het laten lekken.

Wat veel erger is Samir A. kijkt EO programma's!