Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, February 02, 2006

Zorgen om Anja

Na het laatste bezoek van Anja "haatzaaier" Meulenbelt aan de Gazastrook werd de Nederlandse directeur van de Amerikaanse school ontvoerd en korte tijd erna weer vrijgelaten. Tijdens haar laatste bezoek werd ze al belaagd door schreeuwende jochies die dachten dat ze joods was.
Nu verblijft ze weer op de Gaza-strook en nu worden touristen zelfs uit hun hotel gesleept en ontvoerd. Dus helemaal veilig is het niet. Weliswaar wordt Anja bewaakt door leden van de Fatah-beweging waar haar vriend Khaled lid van is, maar zoals bekend is de macht van deze terreur-organisatie tanende.

We maken ons daarom ernstige zorgen. Als er iets gebeurd, kunnen julie hier protesteren

8 comments:

AVe said...

Fijn, dat zal ik dan zeker doen!

AVe said...

Kan ik ook ergens protesteren omdat Jan Marijnissen mij geblokkeerd heeft op zijn log? Het lijkt er verdomd veel op dat bij de SP religie boven de grondwet staat. Kijk maar wat hij vandaag over de Deense cartoons schrijft. Hij 'hoopt' dat het allemaal goed komt! Eng hoor zo'n partij.

AVe said...

Correctie. Nu staat mijn bijdrage op Marijnissens weblog er wel op.

arian said...

lief van je, die zorg om ons aller trutje van de SP.

keesjemaduraatje said...

ze is weer opgedoken hoor

keesjemaduraatje said...

dat emailadres hierboven is van de Hamas
dus hier klikken als Anja ontvoerd wordt. We willen haar niet missen.
Zelfs Connie Mus van RTL4 was vandaag een beetje bang, dus dat wil wel iets zeggen.

keesjemaduraatje said...

bericht op Anjameulenbelt.sp.nl
Ik heb gisteren in Gaza nog een lang stuk geschreven. Komt nog. Want alles loopt weer anders dan gepland. Gistermiddag hoorde ik dat er vandaag demonstraties gepland zijn, die onder andere tegen de Europeanen gericht zijn. En hoewel Hamas al liet weten dat ze er tegen zijn dat de Europese werkers in Gaza en elders in Palestina ook maar een haar wordt gekrenkt weet je niet zeker of iedereen daar wel naar luistert. En onze mensen daar in Gaza zijn supervoorzichtig, dus ik ben weer terug naar Jeruzalem, nog voordat Deny en Jan naar Gaza konden komen. De jongens hebben hun tijd goed gebruikt, we gaan hier een aantal gesprekken voeren over de situatie, en we kijken morgen of het te doen is om terug te gaan naar Gaza.

Het regent hier pijpestelen in Jeruzalem. Ik zit op de hotel computer, mijn stuk van gisteren krijg ik niet overgeheveld. Komt nog. Ook de reacties krijg ik niet allemaal verwerkt, zeker niet de lange stukken. Ook dat komt nog.

Rinus Duikersloot said...

Anja ziet er wel heel Deens uit.