Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, May 12, 2006

Google Trends

Het googlen van Ayaan Hirsi Ali
door Keesjemaduraatje

Je kan tegenwoordig ook zien hoe vaak en vanuit welke steden, landen en talen er naar een bepaald woord gegoogled wordt.

Als je bijvoorbeeld "ayaan hirsi ali" googled met "www.google.nl/trends, dan zie je dat haar naam voornamelijk in westerse landen wordt gezocht en in de stad Utrecht.

Als je daarentegen de geachte afgevaardigde voor Hamas en Terreur in de Eerste Kamer der Staten Generaal googled, dan zie je niets. dat doet pijn.

Gretta Duisenberg wel weer, maar alleen in Amsterdam.

Dus ik wilde maar zeggen, dat er ook een strijd om populariteit gaande is onder de geachte feminsten die zich met Islam bezig houden. Ayaan is gewoon een internationale persoonlijkheid geworden en daar houden de polder-kletspraatjesmakers niet van.

2 comments:

david said...

als je "hirsi ali leugens asielaanvraag" intikt, dan krijg je ook helemaal geen resultaten. maar misschien komt dat nog?

keesjemaduraatje said...

tik jij maar eens "wijnand duyvendak rara"in en kijk wat er uitkomt. Of "Anja haatzaaier"