Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, May 12, 2006

Google Trends

Het googlen van Ayaan Hirsi Ali
door Keesjemaduraatje

Je kan tegenwoordig ook zien hoe vaak en vanuit welke steden, landen en talen er naar een bepaald woord gegoogled wordt.

Als je bijvoorbeeld "ayaan hirsi ali" googled met "www.google.nl/trends, dan zie je dat haar naam voornamelijk in westerse landen wordt gezocht en in de stad Utrecht.

Als je daarentegen de geachte afgevaardigde voor Hamas en Terreur in de Eerste Kamer der Staten Generaal googled, dan zie je niets. dat doet pijn.

Gretta Duisenberg wel weer, maar alleen in Amsterdam.

Dus ik wilde maar zeggen, dat er ook een strijd om populariteit gaande is onder de geachte feminsten die zich met Islam bezig houden. Ayaan is gewoon een internationale persoonlijkheid geworden en daar houden de polder-kletspraatjesmakers niet van.

2 comments:

david said...

als je "hirsi ali leugens asielaanvraag" intikt, dan krijg je ook helemaal geen resultaten. maar misschien komt dat nog?

keesjemaduraatje said...

tik jij maar eens "wijnand duyvendak rara"in en kijk wat er uitkomt. Of "Anja haatzaaier"