Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, June 11, 2006

Alles gezegd?

door Keesjemaduraatje

Het kan zijn dat ik intussen alles al een keer gezegd heb op dit web-log en dat het grote herhalen nu begint. Intussen is het aantal bezoekers ook weer gedaald. Dat betekent dat het weer even beter gaat met Nederland.  AVE zegt dat dat de stilte voor de storm is. We weten het niet. Het kan zijn dat ik de komende tijd minder ga schrijven voor dit weblog en andere kanalen ga zoeken voor mijn bijdragen. In de comments van dit log mogen de tegenstanders dan nog een paar keer zeggen dat ik een reactionair ofzo ben.  Medestanders doen er goed aan hun email adres op te sturen via het webformulier. Dan kan ik de artikelen ook zo opsturen.

Het ga jullie goed. Be Prepared

4 comments:

Ariël Bruéns said...

Beste Kees,

Indien gewenst heb ik een inlogcode voor je en kun je jouw bijdrages op Mega Egotripper kwijt. Kun je de nodige nuances aanbrengen ;-) Mail me maar als je er zin in hebt.

Michiel Mans said...

Beste Keesje, Josie,

Meulenbelt fungeert al als Palestijnse propaganda outlet, Marijnissen is hier dus met valse propaganda bezig. Kijken of ik daar morgen, net als Ariel, wat werk van kan maken.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Macbeth

Michiel Mans said...

Ik plaatste een stuk bij Marijnissen. Het staat er nog (checkte het via een anon. proxy). Het is al een ouder artikel dus het wordt bijna niet meer gelezen. Het betoog is dus een beetje mosterd na de maaltijd.

http://www.janmarijnissen.nl/weblog/2006/06/12/us-veteraan-over-oorlogsmisdaden-irak/#comments

Michiel Mans said...

Marijnissen heeft een 'hoax' update bij het stuk gezet met een verwijzing naar het wikipida artikel.