Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, June 30, 2006

Nou heb zij het weer gedaan

door Keesjemaduraatje

gisteravond was ik op een vergadering waar het verkiezingsprogramma voor de Statenverkiezingen voor D66 werd vastgesteld. Eerst kreeg ik een SMS van Oppie met het woord "Kut", toen dacht ik al dat er iets aan de hand was, en daarna werd door de voorzitter medegedeeld, dat het kabinet gevallen was. De D66-ers waren blij. In de partij was er al veel kritiek op Verdonk.

Vanochtend werd er op het werk schande van gesproken. D66 had het kabinet laten vallen, foei. Nou ja, ik kan toch met een gerust hart achter Lousewies blijven staan. Er is een grens en die was al lang bereikt.

No comments: