Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, November 16, 2006

Anja blijf daar maar

door Keesjemaduraatje
Anja Meulenbelt is weer eens op de Gazastrook. Vanmiddag aangekomen.
Hoe doet die vrouw dat nou? Allerlei mensen worden daar bedreigd en ontvoerd, maar zij kan er gewoon heenreizen. Blijkbaar zijn de grenzen toch niet zo dicht als altijd beweerd wordt.
Na de beschieting van Sderot , waarbij een vrouw gedood werd, was de grens maar een uurtje gesloten. Gelukkig kon Anja snel naar binnen. Veel woorden werden er niet aan de beschieting vuilgemaakt door Anja. Blijkbaar is ze het normaal gaan vinden.

Stuur even een email aan haar: http://nccrgaza.org/, oh, blijkbaar heeft Anja te weinig geld gestuurd, want de website van haar organisatie is al uit de lucht. Dan maar een andere proberen:
Dit is de officiële website van de Hamas. En dit is het emailadres van Hamas. Laten we allemaal even een berichtje sturen dat er een linkse christelijke socialistische feministe in hun land bivakkeert en dat die mogen houden.

1 comment:

O'Brien said...

k volg de avonturen van Anja in Gaza dagelijks. Im Mitten Osten wie immer nichts neues.

Ik lees op één log van 15 november, de dag dat Anja via het vervloekte Israel in het echte beloofde land Gaza aankomt lees ik bij de achtergelaten schare aanbidsters: "Fijn dat je daar bent Anja 2 x, Hi Anja, Lieverd, Groeten terug, Anja, Lieve Anja, liefs, Ze doen het hier fantastisch, Heel veel lieve groeten terug enz enz
Een allerpoezeligst sfeertje.

Op een andere plek (ook bij Anja) "Wat zich op het moment in Gaza afspeelt is een genocide"
Wie trouw is aan Anja, moet onzin schrijven, mag de meest ranzige propaganda noteren , en kan zich als een gespiegelde Goebbels gedragen. Niet Israel wil de Westbank en Gazastrook verdelgen maar andersom De arabische landen willen Israel uitroeien, en hebben dat ook drie keer geprobeerd. Die gedachte wordt bijna dagelijks door Ahaminejad nieuw leven ingeblazen.

Anja en haar ettelijke dinnetjes zouden er goed aan doen deze op hoeiboei aangekondigde site eens te bekijken
http://www.conceptwizard.com/dut/pipe_dut2.swf

En nu de verkiezingen voor de deur staan:
Het is mij een RAADSEL hoe het electoraat zich zo laat verblinden: Ignorance is Strength. De SP op 30 zetels, volslagen verblind door de politiek correcte media, 30 zetels, een vreselijk vooruitzicht, en ik meen het.

Jüdisch angehaucht als ik ben, geldt mijn stemadvies Wilders. Deze man is pro Israel en hij verwoordt wat het gros in dit land denkt, maar niet hardop durft te zeggen.

www.geertwilders.nl/

Lees voor de aardigheid zijn kamervragen van 16 november

http://www.geertwilders.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=599&Itemid=71