Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, November 26, 2006

Regenboogpiet

door Keesjemaduraatje
Het is niet te geloven: de regenboogpiet doet zijn intrede in Nederland. Het zal niet lang meer duren en de zegevierende multiculturele samenleving is een feit. Gelukkig dat Nederland en de Nederlandse bevolking op tijd een stapje opzij hebben gedaan, anders was onze eeuwenoude tradite van Sinterklaas en Zwarte Piet nog een obstakel geworden voor de wereldvrede. Maar we hebben Dieuwertje Blok, van   het Sinterklaasjournaal, die alle kinderen en ouders heeft opgeroepen om meerkleurige Pieten te spotten. De stoomboot is door de regenboort gevaren en daardoor zijn alle pieten verkleurd. Oranje, groen, blauw. Als de kinderen op straat ook een gekleurde piet zien, dan kunnen ze een email sturen. Zo wordt via de kinderen de multiculturele campagne gevoerd.

Verdomd als het niet waar is. Ik was vandaag in de bibliotheek te Eindhoven en daar liep ook een blauwe Piet rond. Ik denk dat het een groot success gaat worden.P.S. ik weet niet of jullie het weten, maar Duitsers kunnen niet "Dieuwertje Blok" zeggen. Aangezien de Duitsers de grootste ethnische minderheid in Nederland zijn, stel ik voor ons aan te passen en de naam Dieuwertje te schrappen.

2 comments:

david said...

eeuwenoude tradities verdwijnen, dat is ook een soort traditie. en dit is nog maar het begin Kees, over een paar jaar hebben we een zwarte sinterklaas. geinig toch?

roel said...

wat is nou eigenlijk het probleem keesjemeesje?