Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, April 09, 2007

Ben je gelovig?

Door Keesjemaduraatje
afgelopen vrijdag sprak ik een IT-security expert die mij het volgende verhaal vertelde: Zijn vriendin werkt op de eerste hulp van een ziekenhuis en op de dag dat Theo van Gogh vermoord werd, belde ze hem op. Er waren mannen met kogelwerende vesten het ziekenhuis binnengekomen, om de zaal  en de gang te checken. Daarna werd Mohammed B. binnengebracht. Zij moest hem verzorgen. Daarbij stelde hij haar de vraag : "Ben je gelovig ?". Opmerkeleijk als je bedenkt dat Mohammed B. net iemadn had omgebracht en daarna in zijn been is geschoten. Liggende op de eerste hulp gaat hij blijkbaar nog door met zijn islamiserende boodschap te verspreiden.

1 comment:

W said...

Dat hij zich überhaupt door een vrouw liet helpen verbaast me.