Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, April 01, 2007

Femke slaat wild om zich heen

door Keesjemaduraatje
Vandaag toch maar weer even Buitenhof gekeken, aangezien er geen uitzending van de Moslimomroep op het programma stond en daar was meteen ook weer die eeuwige Femke Halsema met een heel leuk verhaal over haar bezoek aan "Palestina", where ever that nou weer may be. Nou dat was een hele openbaring, zoals ze dat beschreef, want ze had het serieus over de "islamisering van de Palestijnse samenleving". Dus als het over het beloofde land gaat mag er wel over islamisering gesproken worden, maar ik was toch blij dat ze het ter berde bracht. Alle meisjes op de Gazastrook dragen nu een niquaab (dat is een hoofddoek) en de islam is allom. Fijn om te weten. Als mevrouw Halsema dat een probleem vindt, dan vraag ik me af waarom ze dat in Nederland niet waarneemt, maar dat terzijde.
Het volgende thema van Femke was het "lijden van het palestijnse volk onder de bezetting". Oh ja Femke? Lijden de Palestijnen onder de bezetting en niet onder de dictatuur van Fatah en Hamas en hun onderlinge vijandschap? In Gaza is helemaal geen bezetting, maar wel honger. Daar kan de EU nog veel meer miljarden inpompen en toch blijft het dweilen met de kraan open. Het vreemde is dat de Palestijnen wel wapens kunnen kopen maar geen voedsel.

Het laatste thema was, dat Femke wilde dat de EU nu ook weer met Hamas ging praten, want met de Fatah praten ze ook en die heeft ook milities. Eindelijk geeft ze het een keer toe. Ook de Fatah heeft milities en die plegen ook aanslagen. Dus het zou beter zijn met geen van beide te praten, maar helaas is Duitsland voorzitter van de EU en Duitsland is één van de meest geislamiseerde landen van Europa. Maar daarover later meer.

No comments: