Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, November 18, 2007

Buitenhof 18 nov. 2007

Door Keesjemaduraatje
Vanmiddag moest ik mijn jongste zoon helpen met het rapen van zijn folders en daarna het verdelen van het reclamedrukwerk en daarom keek ik tijdens het werk maar naar Buitenhof van de VPRO. Daar waren toch wel weer een paar hele aardige onthulingen, die de rechtgeaarde complotdenker op een goed spoor zetten. Bijvoorbeeld vertelde Alexander Pechtold in de uitzending dat afgevaardigde Rita Verdonk tijdens de behandeling van de integratienota niet in de Tweede Kamer aanwezig was, omdat ze naar de modeshow van Victor en Rolf was gegaan. Interessant. Rita vindt dus inderdaad dat het contact met het volk belangrijker is dan een debat in de Tweede Kamer. Daarbij opgeteld het feit dat ik me reeds twee keer heb aangemeld voor een nieuwsbrief van de beweging Trots Op Nederland en nog nooit een bericht of een nieuwsbrief heb mogen aanvaarden. Daarna in ogenschouw nemende dat Rita Verdonk bij de BVD (Binnenlandse Veiligheids Dienst) gewerkt heeft. Dan kom je toch op een gegeven moment op het idee dat misschien Rita als stemmentrekker is ingezet om de angel uit de Tweede Fortuynistische golf te halen. Ik weet dat het krankzinnig klinkt. Maar er is nog meer.

Vandaag was in Buitenhof ook de scheidende directeur van de AIVD, Sybrand van Hulst. Die vertelde eerst even tussen neus en lippen door dat de veiligheidsdienst tweekeer zo groot geworden is. Interessant. Als je bedenkt dat deze dienst de twee enige politieke moorden na de Tweede Wereldoorlog in een tijdspanne van twee jaar gepleegd, niet heeft kunnen voorkomen, hoewel beide daders Volkert van der Graaf en Mohammed Bouyeri in het visier van de dienst waren. Daarbij in aanmerking nemende dat de handgranaat die in het Laakkwartier door de moslimterroristen geworpen werd, waarschijnlijk door een agent van de veiligheidsdienst geleverd werd en dat het appartement van de terroristen door de AIVD verhuurd was, dan moet je je te afvragen wat de achterliggende gedachte van deze gebeurtenissen is. In Buitenhof van vandaag werd gememoreerd dat Burgemeester Deetman van Den Haag daar nog steeds kwaad over was, dat de politie over het aanwezig zijn van een handgranaat niet geïnformeerd was.

De huidige AIVD-chef vertelde in Buitenhof ook nog dat hij Jan Marijnissen van de SP gevraagd had of hij in het fractieleidersoverleg met de dienst, (de commissie stiekum)  mee wilde doen. Nou dat wordt dan leuk als Jan meteen aan de Senator van Haat en Terreur door kan geven welke problemen er zijn met haar schijnhuwelijk met de ex-terrorist Khaled Abu Zaid. Daarna vertelde hij ook nog even in één moeite door dat de "Toon van het Debat" er soms voor zorgde dat radicale moslims die al aan het radicaliseren waren net even dat ene zetje kregen om ook gewelddadig te worden. Daarmee legt hij dus weer de schuld bij de mensen die het moslimterrorisme aan de kaak willen stellen in plaats van bij de echte veroorzakers van het terrorisme.
Daarna is het natuurlijk helemaal geen wonder meer dat Andree van Es, de nieuwe directeur van de dienst wordt. Andree van Es de vroegere fractieleidster van de PSP en degene die prinses Maxima ingewijd heeft in de Nederlandse cultuur.

Zo werd het toch nog een hele gezellige ochtend en ik denk dat de AIVD op dit moment helemaal niet meer zo'n rechtse pro-Amerikaanse dienst is als we altijd dachten en zoals ie destijds ook door Prins Bernhard in het leven is geroepen, maar dat er intussen genoeg softe eikels geïnfiltreerd zijn om de islamisering van Nederland te doen slagen.

5 comments:

willemzwijgtnietmeer said...

"...de twee enige politieke moorden na de Tweede Wereldoorlog...".

Vergeet de moord op de moeder van Aage Meinesz niet. En er zullen vast nog meer lijken in die doofpot liggen.

willemzwijgtnietmeer said...

p.s.: "...Vanmiddag MOEST ik mijn jongste zoon helpen...".

Heeft hij nu al de broek aan ? :-)

rene said...

Vanaf dag 1 heb ik al gezegd dat Verdonk gewoon door de VVD is ingezet tegen Wilders(PVV). Het is gewoon een vooropgezet plan met maar 1 doel. De PVV proberen kleiner te maken. En helaas voor hen, maar de 9 PVV-ers kunnen het blijkbaar prima met elkaar vinden. Ook zit trouwens die engerd van een Harry Mens bij TON met zijn centen. En waar is Rutte ineens gebleven? Geen spoor meer te vinden van die eikel. Dat gezwam van Kamp over strengere immigratie en integratiewetten ken ik al jarenlang. Die Kamp heeft er nog nooit iets aan gedaan, terwijl hij de langstzittende VVD-er is! En sinds 1994(paars) in de kamer. Ja zelfs als woordvoerder vreemdelingen/asielzoekers! En nu weer dat gezwam over importbruiden?? Als straks Turkije bij de EU komt(waar hij met zijn hele VVD VOOR heeft gestemd) kunnen er miljoenen bruiden zo de grens overlopen! Waarom hebben ze dat in kiezersland nou niet in de gaten!! Voor Wilders was dit juist de spreekwoordelijke druppel en daarom verliet ie ook de VVD! Mensen laten zich gewoon in de maling nemen, dat maakt mij echt kwaad!

Pieter Baas said...

Björn Roose

Ik beschouw de islam als een ernstige bedreiging, maar ik beschouw het liberalisme, als variant op het socialisme, als de ernstigste bedreiging. Ik beschouw mensen als Charles Johnson als gevaarlijker voor het westen dan mensen als Osama bin Laden.

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=4855&titel=De_Vlaams_Belang_controverse

Toch maar contact opgenomen met Eric Krebbers, Keesje?

lucida said...

Ach, het kan altijd nog radicaler:

http://de.wikipedia.org/wiki/Carl_Schmitt