Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, January 18, 2008

Duizend martelaren

Door Keesjemaduraatje

Laat er geen misverstand over bestaan. In alle landen waar de Islam de belangrijkste godsdienst is, bestaat geen godsdienstvrijheid meer, mogen kerken niet meer gebouwd worden, worden bouddhistische beelden afgebroken. Op dit moment kunnen in Jeruzalem drie verschillende monotheistische godsdiensten naast elkaar bestaan, omdat de stad in handen is van het democratische land Israel. Dat zal afgelopen zijn, zodra de Arabieren daar aan de macht zijn. Het is geen toeval dat de moslims het zo belangrijk vinden dat Jeruzalem veroverd wordt, want dat is de bakermat van de Westerse cultuur.

Twee filmpjes om aan te geven wat het werkelijke doel is van de PLO:
PLO leider Yasser Arafat roept miljoenen martelaren op naar Jerusalem te marcheren:

No comments: