Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, February 14, 2008

Stop Islamisering van Weblogs!!

Door Keesjemaduraatje

De islamisering van het weblog Frontaalnaakt heeft eindelijk een vergevorderd stadium bereikt. Peter Breedveld werkt nu voor de Moslimomroep. Dat blijkt uit het volgende commentaar op zijn weblog:

"op 14 02 2008 schreef Peter:

Ik weet net zoveel als jij, Bar. Ik kreeg dit stuk van Alfred Broer, die voor de NMO werkt en geen moslim is.

Ik moet zeggen dat ik die verhalen over het vermeende conservatisme niet geloof. De NMO erkent bijvoorbeeld het bestaan van deze site en linkt er zelfs naar. Zover zijn de seculiere publieke omroepverenigingen nog niet.

Zelfde met de NIO, de Nederlands Islamitische Omroep. Daar werk ik tegenwoordig voor. Hoe conservatief kunnen ze daar nou zijn? Ze weten echt van deze site, hoor, en waar ik voor sta."

Karel_martel_2 Aanvankelijk was het weblog FrontaalNaakt een "opinion leader" op het gebied van Vrijheid van Meningsuiting en islamkritische intelectuelen. De eerste breuk met deze "Erven van Gogh"- beweging kwam, twee jaar geleden, toen Peter Breedveld op zijn weblog schreef dat hij vrouwen met hoofddoeken wel geil vond. Dat vond Mevrouw Hoeiboei niet zo leuk. Er ontstonden spanningen binnen de islamkritische beweging en Peter Breedveld trok zich beledigd terug in zijn fort.

Later wist een aantrekkelijke Marokkaanse dame de volgende "move" te zetten door Peter Breedveld te verleiden. Kwaardaardige bronnen beweren dat deze mevrouw door de moslimfundamentalisten was ingehuurd als mol om Peter Breedveld "Kalt zu stellen". Wat daar ook van waar is, in ieder geval publiceerde Peter Breedveld gedurende enkele maanden geen islamkritische artikelen meer op zijn site.

In de laatste dagen verschenen er enkele artikelen over de Moslimomroep op Frontaal Naakt. Uit zeer betrouwbare bron weet ik dat deze artikelen ingefluisterd waren door  de Moslimvriend en Dhimmy SteadyFreddy, hier bekend op het weblog Keesjemaduraatje als "De broer van..".
Nu komt eindelijk de aap uit de mouw en in een comment onthult Peter Breedveld dat hij werkt voor de omroep NIO. Één van de meest kwaadaardige en fundamentalistische omroepen die Nederland rijk is.

het Verlichtingsfundamentalistische- en Vrijdenkende karakter van FrontaalNaakt is voorgoed kapot gemaakt.

Badeloch:
Verdelghe stad, wy gaen, en komen nimmer weer.

Gijsbreght:
Vaer wel, mijn Aemsterland: verwacht een' andren heer.

(Joost van den Vondel; Gijsbrecht van Amstel)

26 comments:

Steady Freddy said...

Vanavond Netwerk kijken, morgen de leugen regeert, NRC kopen morgen...

jelle said...

Toch blijft 't vreemd dat op dat GS-itempje, over dat filmpie met dat palestijnensjaaltje wat posts verwijderd zijn.

arend said...

Gaan we mensen nu al op hun werkgever beoordelen?

Als ik gewoon afga op de artikelen en reacties die Peter schrijft dan merk ik weinig van "islamisering" of "dhimmiegedrag".
Woorden waar ik ondertussen net zo alergisch voor ben als voor het onder linkse kringen populaire "xenofoob" of "moslimbasher".

keesjemaduraatje said...

als de werkgever een conservatieve moslimomroep is, dan vind ik dat toch zeer merkwaardig en opmerkelijk. Van mij mag ie, maar het is toch wel vreemd dat hij zijn "Stamtafel regauurders" van zijn weblog verwijderd en dan bij de moslimomroep gaat werken.

arend said...

Dit is het artkel waar die stamgastendiscussie om draaide;
http://www.peterbreedveld.com/archives/00000892.html
Duidelijk, maar ook buitengewoon mild geschreven, lijkt me. Je kunt het er wel of niet mee eens zijn.
Maar Peter heeft niemand van die stamgasten verwijderd van zijn site; helaas waren sommigen zó beledigd (hoewel hij uitdrukkelijk geen namen noemde) dat ze zelf opstapten.
Er zijn sindsdien nog zat islamkritische stukjes geschreven, en ook de nudistenfoto's (best wel haram volgens mij) zijn gewoon gebleven.

keesjemaduraatje said...

Peter Breedveld is gewoon "omgedraaid"

Steady Freddy said...

Ik ben het met Arend eens dat een oordeel vellen op basis van iemands werkgever zijn politiek bepaald. Mag Keesje van zijn werkgever kritisch over zijn bedrijf schrijven op zijn weblog? Als Peter bij de NIO een leuke baan heeft en hij gewoon met zijn site door kan gaan zijn blijkbaar de NIO en de NMO niet radiaal? Mijn eindredacteur vroeg zich af ik naast de brief van ons als bezorgde NMO personeelsleden ook de foto van blote billen op Frontaalnaakt had geleverd? Moslimhumor!

SF

jelle said...

Tenenkrommend slecht Nederlands schrijft dat personeelslid van de NMO.(SF)
Kun je nagaan welk 'n slecht taalonderwijs onze kindertjes hebben "genoten".
Ik kan me natuurlijk wel voorstellen dat je van huis uit, in een "achterstands-omgeving" een handicap hebt, qua taal bijv.
Maar ons onderwijs is dus kennelijk niet bij machte geweest dat te corrigeren.

Steady Freddy said...

@jelle, gelukkig is het een familiekwaal ;-) Als ik op dit fora schrijf let ik er echt niet op want er is toch nooit iemand die het serieus leest en van inhoudelijk commentaar voorziet. Zoals jij ook weer bewijst.

Steady Freddy said...

Oja en keesje, het is Dhimmi en dus niet Dhimmy!

keesjemaduraatje said...

@SteadyFreddy: Als je dan werkelijk een serieus forum, met inhoudelijke discussie, zoekt, dan kan je ook eens voorstellen om het forum op de NMO site weer eens open te zetten. Dan zullen we eens zien of jouw moslimvriendjes wel een goede discussie kunnen voeren.

jelle said...

SF,
Inhoudelijk commentaar?
Over Breedveld kan ik kort zijn.
De man heeft wel degelijk reaguurders een perma-ban gegeven.
Wegens "hinderlijk zuigen".
Eigenlijk kon ik ook niet anders verwachten van iemand met 'n kleinsteedse, gereformeerde achtergrond, waar ie kennelijk nog steeds mee worstelt.

De NMO heb ik vroeger veel beluisterd.
Het dieptepunt was 'n itempje over "The right to offend", zoals beschreven door de EU en ooit geciteerd door Ayaan.

Dat was wat!
De boerentrienen v/d NMO waren op hun niqaabjes getrapt, omdat Ayaan had durven zeggen dat hun Profeet(AbFab), gerekend naar onze huidige maatstchappelijke normen,een pedofiele machtswellusteling was.

Als volleerde (huidige)Breedveld-adepten barstten de dames in schateren uit en los over Ayaans verminking en de gevolgen van zoiets.
(Breedveld had, heeft ook nogal de neiging hem onwelgevallige reaguurders te bevragen over hun sex-leven, veel gebruikte manoeuvre in low-class blogosferen, maar van zo'n "kwaliteits-weblog" als FN zou je toch beter verwachten, maar natuurlijk, het is zijn plekje).

Het, voor mij, meest opmerkelijke blijk van Breedveld's ommezwaai richting de taqiya-betrachters, waren zijn leugens over de kwestie Ewout Jansen, weet je nog wel?
Ik was niet de enige die hem daarop wees.
Maar Breedveld leek wel nooit gehoord te hebben van Hans Jansen( die de gang van zaken met Ewout en die A'damse moskee-woordvoerders nauwkeurig beschreven had, In Opinio).

Dat itempje over die NMO is trouwens alweer verdonkeremaand door Breedveld.
Weet ik nog niks over welke leugen regeert.
Taqiya wellicht?

Steady Freddy said...

@Keesje: Het NMO forum is lang geleden gesloten omdat er dagelijks berichten werden gepost die jij ook van je weblog zou halen als was het alleen maar om geen aanklachten wegens racisme of discriminatie aan je broek te krijgen. Verder is het niet de taak van een publieke omroep om mensen in dienst te nemen om enkel de geestelijk gestoorde teksten van gefrustreerde angsthazen te modereren.

@jelle: Dat Peter Breedveld mensen in ban zet is mij bekent en hij is daar niet de enige in, ook op weblog gebeurde dat terwijl er dan wel nog over die personen geschreven werd zonder dat ze zich konden verdedigen, ik spreek hier o.a. over mijzelf. Ook de door jouw beschreven 'n kleinsteedse gereformeerde achtergrond is niet uniek voor Breedveld, net als het publieke over andermans seksleven of relaties schrijven.Dat itempje waar je het over hebt is mij ook bekend, van de presentatrice die dat programma presenteerde is nadat incident haar contract niet verlengd mede omdat er klachten kwamen dat zij teveel haar vriendenkring als gasten uitnodigde en er zodoende te vaak enkel Marokkanen in de uitzending zaten. Die presentatrice mag nu bij Goede Morgen Nederland de kranten voorlezen, wat ze trouwens erg goed doet. Als je dat zelfde jongeren radioprogramma nu beluisterd zul je horen dat het erg veranderd is terwijl het nu ook door een Marokkaan gepresenteerd wordt.

Over Ewout Jansen kan ik mij niet herinneren wat Peter precies schreef, ik zal eens zoeken. Maar ook ik heb die audio opnamen beluisterd en wat mij het meest opviel was dat die meneer van de Al Taweed moskee zei dat er mensen zijn die anderen dood wensen en het nog over zichzelf had en ook niet over de officiële lijn van de moskee, daarna is het vooral uit zijn verband gerukt en tegen die man en de moskee gebruikt. Ook die Ewoud pikte een graantje mee voor de promotie van zijn theater stukje. Ik heb het stuk van Hans Jansen zeker gelezen en daar was geen speld tussen te krijgen. Maar ja dat is ook moeilijk als je er zelf niet bij was. Ik kan het helaas niet terug lezen op de site van Opinio aangezien ik geen abonnee ben, ga dat denk ik wel doen als gezond tegen geluid bij mijn Groene Amsterdammer lidmaatschap.

Dat itempje over de NMO staat gewoon in het FN archief. En de leugen regeert en Netwerk van afgelopen week kun je terug zien op uitzending gemist. De leugen betrof NOVA berichtgeving.

SF

keesjemaduraatje said...

citaat van Jelle:
"Eigenlijk kon ik ook niet anders verwachten van iemand met 'n kleinsteedse, gereformeerde achtergrond, waar ie kennelijk nog steeds mee worstelt."
Dat is onnodig kwetsend tegenover de bevolkingsgroep, waar zowel Peter Breedveld, Steaddy Freddy als ik, uit voort komen. Je moet niet vergeten dat wij dit land opgebouwd hebben. Universiteiten gesticht, spoorlijnen aangelegd, om over de diverse dijkwerken en waterweringen maar niet eens te spreken, zonder welke dit land niet eens zou bestaan. Dat wil ik bepaalde niet nader te omschrijven en aan te duiden bevolkingsgroepen eerst nog eens zien doen. En nu jij weer.

jelle said...

"Onnodig Grievend" vond ik mooier klinken, Keesje.
Maar jij bent geen burgemeester van A'dam.
Ik ben heus wel redelijk ruimdenkend, hoor, over kleinsteedse mensen met 'n gereformeerde achtergrond.
Soms kwam ik wel eens aardige exemplaren tegen, die niet onmiddellijk hel en verdoemenis over 'n goddeloze uut Amsterdam uitstortten.
(En ik moet bekennen, ze wisten vaak beter de weg in de Warme Buurt dan ik)
En over het algemeen waren het inderdaad harde werkers.
Ora et Labora, weetjewel?

Wist je trouwens dat na WW2, in de jaren 60/70, de Turken en Marokkanen dit land wederopgebouwd hebben?
Echt waar.

jelle said...

@arend
Speciaal voor jou:
http://tinyurl.com/2ng2pn
op 18 02 2008 schreef M. Devrindt:

"Ik wil nog even Peter en zijn (islamitische)vrienden geruststellen. Ik ben echt geen gevaar voor de vrijheid en de democratie. Ten eerste heb ik niet de maatschappelijke positie om enige invloed te kunnen uitoefenen. Eén keer in de 4 jaar mag ik gebruik maken van mijn stemrecht en dat is het wel zo ongeveer.
Ook heb ik niet de aspiraties om me in de politiek en/of het maatschappelijke leven te gaan manfesteren. Ik ben geen lid van een politieke partij, noch religieus genootschap. Ik maak geen deel uit van een Ummah van meer dan een miljard personene, waarvan de leiders, zowel de politieke, de geestelijke als de culturele naar wereldheerschappij streven. Noch heb ik in mijn vrienden- en kennissenkring koningen en sheiks die millioenen Euro's en Dollars beschikbaar kunnen stellen om mij te steunen.
Ook vind ik het vreemd een gevaar te worden genoemd door iemand die nog niet zo lang geleden schreef dat wat hem betreft hondenliefhebbers en nog twee andere groepen mensen waar hij een hekel aan heeft,een nekschot mochten krijgen. Zo iemand acht ik tot alles in staat en vormt voor mij pas echt een gevaar. Ik wens iedereen, ook moslims, het beste in het leven, een goede gezondheid, een goed inkomen, rust en gezelligheid in het familieleven en verder een goede nachtrust.
Welterusten."

Fijne goser, die Breedveld.

arend said...

@Jelle,

Sorry maar dat linkje gaat nergens over.
Een oude discussie tussen Peter en een mafketel die een "geen-stijl-grap" (nekschot) als een oproep tot geweld ziet.

Deze discussie ging om iets anders; Peter wordt beoordeeld op zijn werkgever.
Een trucje dat de links-islamitische kerk vaak uithaalde met Hirsi Ali, en daar heb ik óók altijd wat van gezegd. Dus doe ik dat nu weer.
Vage suggestie is iets heel anders dan argumentatie, en het is jammer dat zo weinig mensen dat lijken te beseffen.

jelle said...

@arend
Een of andere mafketel?
Lees dat draadje nog maar 'ns door.

Breedveld zou heus niet de énige zijn, die hetzij wegens privé- en/of zakelijke belangen, opeens volkomen idolaat is geraakt van, natuurlijk, "gematigde moslims".
(Zijn reacties op dat log beginnen trouwens op een soort Bouchra Ismaili-reflex te lijken.)

Zo heb ik 'n familie-lid dat sinds ´n jaar zakelijke belangen heeft met zo'n miljardair uit Qatar, Dubai, whatever.
Heeft ´n Marokkaans medewerksterje dat sinds kort het kopvod is gaan dragen.
Uit protest tegen de schandalige onderdrukking van de Marokkaanse medemens alhier.
Kan ie het vólste begrip voor opbrengen.

Zo zie je maar weer.
Het komt in de bèste families voor.
Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

arend said...

Ik had dat draadje al doorgelezen en ik blijf bij mijn conclusies dat;
- die Devrindt nogal doordraaft om niks,
- en dat dat bovendien niks met bovenstaand stukje te maken heeft.

En het stukje ging over de vraag; klopt dat gezegde van "wiens brood men eet" altijd?
Oftewel;
- Is Hirsi Ali "verdacht" omdat ze even voor een conservatieve Amerikaanse denktank heeft gewerkt?
- Is Geert Wilders "verdacht" omdat hij wel eens Israël/een Israëlische ambassade heeft bezocht?

Het antwoord is natuurlijk "nee", tenzij men met inhoudelijke argumenten en goede voorbeelden kan komen die de beschuldiging hardmaken. Daarvan is hier geen enkele sprake.
Zoals gezegd, dat linkse "jij-bent-een-fascist" gejank moet niet vervangen worden door een rechts "jij-bent-een-dhimmie" gelul.
Gewoon aangeven waarom je het met iemand oneens bent en daar inhoudelijk op ingaan.

keesjemaduraatje said...

ik dacht dat ik dat al duidelijk genoeg gemaakt had.

jelle said...

@arend
Nergens wordt in het bovenstaande stukje van Keesje gerept over Ayaan of Wilders.
Over doordraven gesproken.
Keesje was duidelijk genoeg.

Breedveld schiet in zijn recent opgelopen Bouchaira Ismaili-kramp, zodra iemand als M.Devrindt hem in keurige bewoordingen wijst op wat discrepanties in 'n betoog van zijn uitverkorene van dat moment.
Of Gilles de la Tourette-kramp, kies maar.

(Die Devrindt herinner ik me trouwens nog van het Ayaan-weblog.
Zeer kundig sabelde hij daar de argumentatie van de toenmalige huis-islamist neer.
Dat de clips van Memri suggestief vertaald en/of -weergegeven werden.)

Breedveld verdient zijn brood en deelt zijn beschuitje.
Whatever pays and whoever sucks.

arend said...

@Keesje,

Nee dus, want je geeft geen serieuze voorbeelden van dhimmiegedrag; alleen een soort werkgeversverklaring.

arend said...

@Jelle,

Niks doordraven, ik wou alleen even weten of je consequent bent in je argumentatie.
Elk argument dat tegen dhr/mevr A gebruikt kan worden, kan ook tegen dhr/mevr B gebruikt worden. Zo simpel is dat.
Als A op zijn/haar werkgever beoordeeld mag worden, dan mag B daar dus ook op beoordeeld worden.

Ik heb geen zin alle werken van Devrindt op te spitten, ik ga alleen even af op dat off-topic voorbeeld dat je gaf.
Daarin zie ik inderdaad iemand die anderen op het (lang daarvoor, in een hele andere discussie ooit eens gebruikte) woordje "nekschot" afrekent zonder zich even af te vragen of dat destijds nou wel helemaal serieus bedoeld was.
De discussie zelf ging ook al nergens over; Devrindt meent te weten wat individuele moslims moeten geloven. Gematigde moslims snappen gewoon de islam niet.
Dat soort groepsdenken is nou precies wat ik moslimextremisten als Ramadan en Marcouch verwijt.

A propos, is het je opgevallen dat dat linkje op het log van dhimmie/islamiseerder Breedveld begint met een cartoon van dhr Nekschot himself, Gregorius?
http://www.peterbreedveld.com/archives/00001293.html#comments
Vreemde manier van beschuitjes delen met de NMO lijkt me, ik denk niet dat de NMO Breedveld veel betaald heeft om hem die cartoon te laten plaatsen.

jelle said...

@arend
Breedveld werkt voor de NIO.
Da's weer wat anders.
Keesje's broer zal dat beter kunnen uitleggen.

"Breedveld verdient zijn brood en deelt zijn beschuitje.
Whatever pays and whoever sucks."

Het beschuitje delen slaat op dames.
Of moet ik dat nog vèrder uitleggen?

Breedveld denkt ook dat "gematigde" moslims niet bestaan.
Er bestaan moslims die hun verstand gebruiken en die niet hun verstand gebruiken.
Zegt ie.
En verder schiet ie weer in zijn van ex-gereformeerde huize meegekregen kramp.
Schelden, razen en tieren tegen degenen die zijn "verstandige" moslima's bevragen naar hun motivatie om zich moslim te blijven noemen.
Hafid Bouazza( de broer van, bij Breedveld, zo langzamerhand) vind ik wel ok.
Da's een ex-moslim met verstand.

arend said...

@Jelle,

Maar, kort samengevat, een concrete aanwijzing dat Breedveld bezig is met islamisering of dhimmietude heb jij ook niet?

jelle said...

@arend
Nee.
God is not dead, he just smells funny.