Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, March 02, 2008

Oranje Boven

Door Keesjemaduraatje
Wat nu weer, Anja ? Waarom lopen er nu opeens Palestijnen met een oranje vlag op de Gazastrook rond? De geachte Senator is er op bezoek bij haar man Khaled en wil deze vraag graag beantwoorden:

Oranje_palestijnen_2

"Als we terugrijden van kantoor naar huis komen we vast te zitten in een lange stoet mannen. Ik hoor strijdliederen. Het is vandaag de dag om de doden van gisteren te begraven. Deze stoet heeft net zes mensen in de aarde gelegd. Wat me opvalt zijn de vlaggen. Alle kleuren: groen van Hamas, geel van Fatah, rood van het Volksfront, zwart van de Islamitische Jihad. Broederlijk vereend. Niets zo goed voor de eenheid onder de Palestijnen als een fikse Israelische aanval en een begrafenis. Ik zie oranje vlaggen. Ken ik niet. Heb ik iets gemist? Fatma zegt: dat is Oranje_palestijnen_2_2Fatah. In Gaza is het geel op."

 

No comments: