Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, March 21, 2008

Post van René Danen

[NBK] Frank Boeijen zingt Zwart-Wit op de Dam
Van: nbk-bounces@nederlandbekentkleur.nl namens Nederland Bekent Kleur (nbk@xs4all.nl)
Verzonden: vrijdag 21 maart 2008 15:36:13
Beantwoorden aan: nbk@xs4all.nl
Aan: nbk@xs4all.nl

FRANK BOEIJEN ZINGT ZWART-WIT IN ARABISCH

Frankboeijen

Zaterdag 22 maart 2008 13.00 - 14.30 uur Dam, Amsterdam

Op de manifestatie van Nederland Bekent Kleurmorgen in Amsterdam zal Frank Boeijen zijn bekende hit Zwart-Wit zingen in het Arabisch. Hij doet dit samen met Tunesische zangeres Oulfa Rouached en de band Kasba. Boeijen schreef het nummer 25 jaargeleden na de racistische moord op Kerwin Duijnmeijer.

Hij heeft het nummer nu vertaald in het Arabisch als steun in de rug voor de ruim 1 miljoen mensen in Nederland die dagelijks onder vuur liggen door beledigende en discriminerende uitspraken in de samenleving.

7 comments:

peter said...

"Hij heeft het nummer nu vertaald in het Arabisch als steun in de rug voor de ruim 1 miljoen mensen in Nederland die dagelijks onder vuur liggen door beledigende en discriminerende uitspraken in de samenleving", aldus Rene Danen.

Getverdemme, wat een walgelijke demagogie, "dagelijks onder vuur". Meneer de stalinist weet het goed te vertellen 'namens 1 miljoen moslims'. Waarom plaats je dit soort rommel keesje?

keesjemaduraatje said...

Ik hoef er geen commentaar bij te zetten.
Het is zo al grappig genoeg.

Peter Siebelt said...

Het is van groot belang om de volksverlakkende activiteiten van Nederland Bekent Kleur zoveel en breed mogelijk te plaatsen.

Willem said...

En haatrapper Appa maakt ondertussen op de achtergrond 'plop-plop-plop' geluiden.

jelle said...

Boeyen stond al bekend om de gebrekkige verstaanbaarheid van zijn, door hem gezongen,teksten.
Erger kan het dus niet worden.
(Aheen ma de keuj vajje hai!)
Zing dàt maar 'ns in 't Arabisch!
Hilarisch!

Dat sooitje BNN-ers, dat zich solidair verklaart met 't initiatief van de gezamenlijke fanclubs van Hamas, Hezbollah, Al Aksa, HUT en aanverwante gezelligheidsverenigingen, zou toch beter moeten weten.
Neem nou zo'n v/d Lubbe.
Ik zou me doodschamen met zo'n naamgenoot.

jelle said...

Dat sooitje BN-ers bedoel ik, natuurlijk.

Peter Siebelt said...

Een dag om nooit meer te vergeten, 22 maart 2008, op de Amsterdamse Dam.
Tja, Danen, Rabbae, d’Ancona, Van Thijn, Dijkstal en consorte. Daar sta je dan, eigenlijk een beetje zielig. Je hebt jezelf flink in je hemd gezet, want Nederland Bekende Kleur: geen duizenden demonstranten maar alleen een paar honderd leden van je achterban.