Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, April 02, 2008

Belazerd

Door Keesjemaduraatje
Nu moet het natuurlijk allemaal wel waar zijn, wat Geert Wilders zegt. Dat hij de Minister helemaal niet over de inhoud van de film heeft geinformeerd. Dat hij door de Minister van Justitie wordt belazerd. Dat de notulen achteraf zijn gemaakt. De valse datum 31 november op de  notulen wijst in die richting.

Stel dat het kabinet nu met bewijzen in de vorm van geluidsopnames komt. De microfoons hangen er misschien nog sinds de zaak Margarita en de Roy van Zuydewijn. Dan valt Geert wel heel hard.

De Tweede Kamer is het nu (23:28 uur) wel weer met elkaar eens. Wilders wil volgens hen niet debatteren en de islamisering is helemaal niet zo erg. Alleen Mark Rutte en de PVV fractie houdt nog een beetje hun rug recht.

Wilders_in_het_nauw

Tofik Dibi zat zonet in ieder geval liever bij P auw en Witteman dan te debatteren in de Tweede kamer.
Ik ben benieuwd hoe het verder afloopt.

23:53 Motie van wantrouwen van de PVV wordt verworpen. Debat gesloten.

Voor mij is het een onbevredigend einde. Ik wil graag weten wat er in november echt gezegd is over de film.

2 comments:

Eric said...

Ik ook. Wie liegt er? Beide partijen spelen hoog spel, dit betekent of het einde van de politieke carriere van Wilders, of het einde van dit kabinet. Vreemd dat de rest van de kamer genoegen heeft genomen met deze patstelling.

Willem said...

Ik kan me niet voorstellen dat Wilders zo dom is om zelf akkoord te gaan met openbaarmaking van aantekeningen met zo'n inhoud. Maar je weet het nooit, alleen zullen wij de waarheid over deze aantekeningen waarschijnlijk nooit meer te weten komen. Die is nu toch al verkracht.