Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, April 09, 2008

Het zeegat uit

Zeegat2

Door Keesjemaduraatje
vanaf zaterdag 12 april ben ik twee weken weg. Dus geen nieuwe berichten op dit weblog. Ik bevind mij dan op een zeilschip op de Noordzee. We varen van Zeeland naar Kiel. Later vaart het schip door op de Oostzee. Eind mei zal ik dan nog een keer een stuk meevaren. 'T is maar dat jullie het even weten.

Nu vragen verwonderde reaguurders zich af, wat of ik daar op zee ga doen. Mezelf zoeken? Rust zoeken? Het zeemansvak leren? Vragen over vragen. In ieder geval zal ik er een groter artikel over schrijven, dat vele andere artikelen over zeilen op de Noord- en Oostzee overbodig zal maken.

Verder is het gewoon een buitenkansje, om dat te doen wat ik al heel lang wilde. Mijn eigen land bekijken vanaf de zee en een langere zeiltocht op zee te maken. De schipper heeft al gezegd, dat ik waarschijnlijk weinig zal zien van Nederland, omdat we vrij ver van de kust zeilen. Maar het gaat om het idee.

Tot later.


   

6 comments:

renee said...

Heel veel plezier gewenst, lijkt mij ook een hele mooie belevenis. Hoop dat je goed mooi zeilweer heb

Willem said...

'Nu vragen verwonderde reaguurders zich af, wat of ik daar op zee ga doen'.

Nee hoor, ik weet dat je daar gaat varen. Veel plezier.

peter siebelt said...

Ahoy schipper, laat de wind maar eens flink in je zeilen blazen.

miss moneypenny said...

Behouden vaart, schippertje.
Kijk vol verwachting uit naar je nieuwe verhalen.

möök said...

Schip afgehuurd door TON?

Dirk said...

Veel plezier