Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, April 06, 2008

Wie zijn de brandstichters?

Door Keesjemaduraatje
Op de SIOE- demonstratie in Amsterdam, kwam ik Annette Birschel, ARD correspondente van de ARD in Nederland, tegen en ze vroeg mij om een interview te geven. Dat was natuurlijk dom en ijdel  van mij om dat interview te geven, want ik heb mij weliswaar van mijn allertolerantste kant getoond, maar ze kunnen er nog van alles uitsnijden en dan lijk ik weer op een hele radicale ant-islam-demonstrant. Later bleken nog een stuk of vier andere mensen ook geïnterviewd te zijn, dus dat wordt een mooi samenraapsel van meningen en uitspraken.

Aanstaande Woensdag 9 april komt het in het programma Auslandreporter. Mochten jullie Miche;l Mans nog tegenkomen, dan zeg maar tegen hem, dat hij ook met zijn kop op de Duitse TeeVee komt. Nu ging ik eens zoeken en dan blijkt dat wij SWF helemaal niet kunnen ontvangen, dus het maakt allemaal niets uit.

No comments: