Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, June 22, 2008

Max Pam over Mevrouw Hoeiboei

Door Keesjemaduraatje
Waarschijnlijk heb je dit filmpje al lang gezien, want de meeste lezers van dit revolutionair educatieve blog zijn blog-junks die zappen tussen hetvrijevolk, hoeiboei.web-log, peterbreedveld.com, petersiebelt.nl, Lucaswashier en ayaanhirsiali.web-log.nl, om er maar een paar te noemen, maar ik wil het jullie niet onthouden.
Op Radio 5 werd ook over Hoeiboei en de klacht wegens discriminatie gesproken. Daarin kwamen twee interessante thema' s aan de orde, namelijk dat er op Hoieboei allerlei teksten staan van onder andere Max Pam en Theodor Holman, waar geen toestemming voor gevraagd is en waar niet voor betaald wordt. Dat is voor mij interessant om te horen, omdat mijn teksten er ook nog steeds, zonder mijn toestemming op staan.
Bovendien werd er verteld, dat er een tegenbeweging op gang gekomen is, die ook klachten bij het MDI (Meldpunt Discriminatie Internet) gaat indienen, bijvoorbeeld tegen de Koran. 


Hoeiboei in Desmet Live from Joop Schilperoord on Vimeo.

2 comments:

Brillio said...

Het MDI discrimineert zelf! Duh!

Ik kan daar zo GODVERDOMME kwaad over worden heh... is dat MDI nou helemaal van de kut*#*$&^POT gerukt? ok. ik probeer het kalm nog eens uit te leggen aan het mdi.

Grondwet.
artikel 1.
discriminitie is verboten. IEDEREEN WORD GELIJK BEHANDELD.

mdi: 'moslims mogen van alles onwettigs, want dat valt onder artikel 6 van de grondwet, maar 'gewone' mensen niet, want die hebben hebben geen geloof, dus die moeten zich wel aan de wet houden'

ehm. en artikel 1 dan? ongelovigen zijn dus 2e rangsburgers in eigen land geworden, en moslims mogen GODVERDOMME ONGESTRAFT oproepen tot geweld, terreur, discriminatie, maar wij mogen daar geen tekening over maken, omdat WIJ dan de WET zouden breken?

schaf dan meteen artikel een van de grondwet af. Als dat geen discriminatie meer is, dan weet ik het niet meer..

moslims hebben zich OOK aan de wet te houden, wat zullen we NOU krijgen? en dat noemt zich het meldpunt DISCRIMINATIE internet? sjongejonge, daar zakt mijn broek van af zeg...

enne, trouwens, beste heren van het mdi (op fluistertoon): wat staat er in dat artikeltje zes van ons grondwetje? 'geloven staat vrij'. En daarom mogen moslims in hun zonen snijden, en onwettige dingen doen. omdat geloven vrij staat?

Maar wat staat er dan nog MEER in artikel zes, meneer van het mdi? lees eens voor? goedzo! er staat:

geloven staat vrij - BEHOUDENS DE FUCKING WET

het meldpunt discriminatie discrimineert ongelovigen, en staat moslims ongestraft toe, de wet te breken, in de waan, dat je 'omdat je nou eenmaal erin gelooft' allerlei wetten mag breken. NIET DUS. LEES GODVERDOMME ONZE EIGEN GRONDWET ER EVEN OP NA.

hang nou artikel 1 van de grondwet, artikel 6 van de grondwet, en soera 4:34 van de koran, aan je muur, totdat je het snapt, en de IMAM aanklaagt, die dat als woord van god verkondigt, wegens aanzetten tot discriminatie en geweld - dingen, die gewoon STRAFBAAR ZIJN

als je wel toestaat dat de moslims onwettige dingen doen, maar de rest niet, noem jezelf dan niet meldpunt discriminatie, maar 'steunpunt islamofacisme nederland'

maar hou op, met net te doen, alsof jullie daar bij het mdi tegen DISCRIMINATIE zijn, hou toch op, met net doen, of dat in de GRONDWET staat, als je niet eens lijkt te weten, dat er ook staat: geloven staat vrij BEHOUDENS DE WET.

en leg mij dan nog eens uit, waarom 'uittingen in de koran, die onwettig zijn' wel mogen, vanwege artikel 6?

ik lees in artikel 6, dat je van alles mag geloven, BEHOUDENS DE WET. Maar misschien hebben de lieden bij het MDI een andere grondwet voor hun neus?

http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=6072

Geus said...

"Desmet"?
Hmmm.
Leuk dat ik die pater nog eens zie.
Pater de Smet was een Jezuïet uit België, die in de Verenigde Staten werkzaam was in de 19de eeuw. Er is een universiteit naar hem genoemt in de USA.

Hoe moet ik het zeggen.
Deze kale propagandist vertelde allerlei leugens. Een daarvan is, dat er niet bekend is, wie opdracht geeft voor die moorden en inquisitie arrestaties. Toch is de waarheid heel simpel: Als je werkelijk Protestant bent, zoals Hoeiboei, Gregorius en van Gogh, dan moet je verschijnen voor de Heilige Inquisitie.

Grappig dat deze Desmet nog even aan het einde zeurt over de Heilige Drieëenheid.

Ja, wat moet ik zeggen. Volgens mij ben ik toch wel een van de gevaarlijkste Protestanten hier in Nederland. Omdat ik namelijk weet wie er achter zit. Ik zal hier maar niet vertellen, wie er achter de Heilige Inquisitie zit. U zou het niet begrijpen.
...
Nou, toch maar een poging dan:
Kardinaal van Eyk.
Dat is namelijk de Prins, de werkelijke leider van dit land. Iedereen werkt voor hem.

Zolang jullie de vijand niet kennen, is het erg lastig jezelf te verdedigen. De Paus is de Wereld Leider, de Pontifex Maximus, de papa van alle papen. De Anti-Christ. Rouvoet werkt voor de Paus, elke dominee werkt voor de Paus, elke kerk in Nederland is eigendom van het Vatikaan. Als er een uitzondering zou zijn, zou dat goed nieuw zijn.

Bekende Rooms Katholieken:
Adolf Hitler
Heinrich Himmler
Benito Mussolini
President Chavez
Joseph Stalin
Augusto Pinochet
Tony Blair

Tony Blair wordt mogelijk de President van de Europese Unie.
Wees gewaarschuwt, deze Hermandad bedreigingen zijn ernstiger op te vatten als het lijkt. Ook de aanwezigheid van Islam is ernstiger als het lijkt. Er is een intifada in België losgebarsten, in Nederland wordt dit dankzij deze absurde verzuiling tussen Noord en Zuid allemaal geheim gehouden. Het zit vol met infiltranten op de Nederlandse fora, vaak zijn de nog admin ook!
http://pineut.wordpress.com/2008/05/24/start-intifada-brussel-een-feit/