Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, June 02, 2008

Twee mannen op een boot

Door keesjemaduraatje
Het is misschien erg raar om te vertellen, maar de kapitein is opeens op het vliegtuig gestapt en terug naar Frankfurt gevlogen. Prive-problemen thuis. Nu zitten we met zijn tweeen op de boot in Tallin. Morgen willen we naar Helsinki zeilen. Vanochtend hebben we daartoe al het weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen bekeken. Ziet er goed uit. Vandaag nog veel wind, maar dat neemt af. In de nautical shop hebben we een zeekaart van Helsinki en de vaarroute erheen gekocht. De eerste stuurman heeft een mooie aanleghaak voor de boot gekocht als geschenk voor de schipper. Dus we zijn er helemaal klaar voor.

Vandaag ga ik nog een museum naar keuze bezoeken. Ik weet nog niet welke. Misschien wel het museum van economische ontwikkeling. En ga nu niet in de reaguurpanelen schrijven dat dat niet bestaat, want er is niets dat niet bestaat. Zeker niet in Estland.

Update: Het wordt toch maar het Museum van de Sovjet- en Nazi-bezetting

No comments: