Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, August 05, 2008

Krakers van Jan Steen

Door Keesjemaduraatje
Dat noemden wij vroeger een "Politieke Kraak" als plotseling een partij zich ook met het kraken wilde bemoeien en er politieke munt uit wilde slaan. Dat was dan altijd de CPN. Maar dat waren eigenlijk burgerlijke mannetjes die geen hamer konden vasthouden.

Vandaag in de Eerste Jan Steenstraat te Amsterdam ook weer duidelijk te zien. Er zitten barsten in de ramen. De bel doet het niet. Maar geen van de enthousiaste krakersters van de jongerenorganisatie Rood of Dwars of hoe ze mogen heten, die ook maar even gereedschap gaat halen en even de boel repareert.

Waarschijnlijk te druk met hun studie "Communicatiewetenschap" of "Liberal Art".

Steenbreek_3

No comments: