Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, September 01, 2008

Ok, terug on topic:

Ernst & Young eat your heart out. Campion's onderzoek voltooid:

1. Ja, Jacqueline Cramer gaf in 1986 inderdaad persoonlijk toestemming voor vermelding van haar naam in de advertentie.

2. Zij deed dat telefonisch, na privé opgebeld te zijn.

3. Betreffende Bluf-medewerkster, mej. C. typte haar naam verkeerd in de advertentie, omdat deze ook verkeerd op haar, handgeschreven lijstje met mogelijkheden stond.

(Dit lijstje bestaat waarschijnlijk nog, en is in kopie,met de toevoeging 'X, toestemming' erop en is te vinden in de zg mappen Biekart, bij het IISG, SAVRZ012 Doos 004 Map 4.2)

Kosten: 3 glazen witte wijn.

De rien.

Pardon, correctie savrz012, box 004, map 5.9.

tipo | 31-08-08 | 15:40 Nee, helaas.

tipo | 31-08-08 | 15:43 Nee, dat betekent het niet. Je moet die stukken waar embargo opzit, eerst netjes aanvragen bij de beheerder en die vraagt aan stichting Ostadeblade, denk ik dat het is, of ´t mag.

tipo | 31-08-08 | 15:48 Geen van beide, iets met hond en been.

En dat ´beperkt´ dat geldt dus primair voor dhr Siebelt.

No comments: