Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, October 18, 2008

Duitse Kandidaten voor het burgemeesterschap

Door Keesjemaduraatje

Er zijn heus wel goede Duitse kandidaten voor het burgemeesterschap te vinden. Vreemd genoeg zijn de linkse partijen veel gemakkelijker in het integreren van Duitse kandidaten in de vertegenwoordigende organen van ons land, dan andere partijen. Ik noem een Ewout Irrgang van de SP. Een Britta Böhler voor GroenLinks. Een Agnes Kant voor de SP. Alleen Winny de Jong van de LPF, met haar Duitse accent, is niet links.

 

Winnydejong Ewoutirrgang Agnes_kant Britta_bohler

Het wordt tijd dat de Duitse inwoners van Nederland dezelfde status als de Marokkanen gaan opeisen. Minstens één burgemeesterpost voor een Duitser in 2010 en anders zijn de oude dames met hun handtasjes niet meer veilig op straat.

No comments: