Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, October 14, 2008

Toyota Prius

Door Keesjemaduraatje
wat ook erg leuk is, dat ik sinds vandaag in een Toyota Prius rijdt. Daar zit helemaal geen contactslot meer op. Je stapt in en de auto herkent aan de chip in de sleutel dat jij het bent. Dan druk je op "Power" en dan begint de auto al langzaam, zonder geluid te maken vooruit te rollen. De automaat kan op vooruit, achteruit en op parkeerstand. De handrem is vervangen door een voetpedaal helemaal links.

Toyotaprius20090307

De navigator en de bluetooth connectie naar je telefoon is geintegreerd in de dashboard. Het is net alsof ik droom. Als je remt dan gaat de energie naar twee grote batterijen achterin. Dus het is ook nog milieuvriendelijk. Dat is leuk voor de collega's op het werk. Een van de collega's was zo enthousiast over mijn milieuvriendelijke rijgedrag dat hij mij spontaan uitnodigde voor de lezing van Wijnand Duijvendak op 11 november bij GroenLinks Eindhoven.

2 comments:

Peter Siebelt said...

Mooie auto Kees,
Kijk uit voor computerstoringen. Ahum, wat klets ik nou, das voor jou geen probleem.

11 november lezing Duyvendak? Das interessant. Hij weigert om met mij voor de camera's of microfoon in discussie te gaan, eens kijken of het mannetje me daar te woord wilt staan.

rkh said...

Leuk behangetje in de nieuwe garage!