Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, January 04, 2009

Appa was toch op de vlucht?

Door Keesjemaduraatje
Het is misschien weer wat muggezifterig van mij, maar die rapper Appa, die was toch op de vlucht voor de regering? Die moest toch nog een straf uitzitten? Geen enkele belemmering echter om toch op het Museumplein, voor de anti-Israel-demonstranten op te treden.16 comments:

philippine said...

Beste Keesjemaduraatje, hartelijk bedankt voor je informatie van de afgelopen dagen. Ik vind het Prima de Luxe.

piet stok said...

Verder wil ik even kwijt dat uw weblog steeds trager wordt met al die filmpjes online...

Molly-Bolly said...

Past weer mooi in onze gedoogtraditie. Voor 'de goede zaak' (de linkse zaak dus), moet de Nederlandse wet niet al te letterlijk genomen worden.

Burt said...

Appa is een grote crimineel. Hij droomt over een hiphoploopbaan, maar gaat lekker knus met kempi samen in de bajes gedichtjes voor elkaar schrijven.

Dat die mensen daar trouwens naar kijken toont al aan wat het algemene ontwikkelingsniveau is bij die protesterende horde. Er was maar 1 normale man en die werd door de politie afgevoerd omdat ie met een Israelische vlag liep.

ann said...

@ Burt,

Die enige normale man, die had wel perongeluk gemeld datie explosieven bij zich had. Grote toestanden om het binnenhof en bij de gravenstraat. Inclusief heli's.

Mijn voorouders zijn niet voor niets gestorven! said...

in zijn graf daar danst mijn grootvader marionet trillend, hopend op een rechts kabinet

R0wnald said...

In tegenstelling tot commenter Philipine is Keesjemaduraatje goed web2.0-erig bezig!

Karel said...

Jesus wat een land is dit. Teken je een paar cartoons dan komt het arrestatie team je van het bed lichten, maar ben je een jihadist die een ondergedoken kamerlid met de doodbedrijgd dan kan je gewoon optreden op het museumplein. Als dit geen Eurabia is, dan weet ik het ook niet meer...

Robert said...

De grootste criminele organisatie is nog altijd islam: slavernij van zwarten in afrika, criminaliteit in het westen, indoctrinatie van jeugd, de wens werelddominant te zijn en een grote voorliefde voor moord in alle hoedanigheden.

Erg duidelijker kan de 5de colonne zich toch niet maken dan in het filmpje hierboven. Gelukkig staat ook Obama the Magic Negro achter Israel. Israel blijft! Joden blijven hier! Wen er maar aan!

Perlmann said...

Gefeliciteerd met je vermelding op geenstijl, mag vaker gebeuren wat mij betreft. Succes met je site !

Aad said...

zie je de hits stijgen? het heet geenstijl, schrijf eens netjes een bedankje ;)

Joost said...

Geplaatst door: Burt | 5 januari 2009 om 14:42

Moet u mij toch eens vertellen hoe links de oorzaak van al deze problemen kan zijn en een rechts kabinet de oplossing, als diezelfde linkserts waar u zo bang voor bent al 20-30 jaar uitsluitend in de oppositie verkeerd hebben. Oppositie maakt geen beleid maar stelt het aan de kaak. Kort door de bocht is ons kabinet de laatste 20-30 jaar dus rechts, of zo u wilt centrum rechts, geweest. Ook duidelijk te zien aan de maatschappij. Verbieden verbieden verbieden, mensen knotten in hun vrijheden, burgerrechten beperken onder het mom veiligheid enzovoort. Dat zijn toch kenmerken van rechts beleid, heeft mijn maatschappijleraar mij ooit geleerd.

Zelf nadenken komt tegenwoordig nog maar weinig voor onder de Nederlanders. Nablaten, dat is de mode!

JJH de Bruin said...

Grappig dat juist een weblog als Geenstijl de enige is die zijn mond nog open durft te trekken. Hoe komt een crimineel als Appa daar op het podium? Waarom word er niet gedonstreerd als hamas weer eens een bus met kinderen opblaast? Ik vind geweld helemaal niet goed te praten, van geen enkele kant, maar de laffe helft van ons land weet niet hoe hard ze achter onze Arabische vrienden aan moeten rennen. Opa die vocht voor onze vrijheid draait zich om in het graf. En Anne Frank? Schaam jullie.

hallevvezool said...

De ontwikkeling van onze cultuur staakte daar waar het simpelweg dagelijks overleven halszaak werd.
en Boek lezen heau maar.
GGGGRRRRRAAADDtverdamme

Dr.R. Clavan said...

KAPOTSCHIETEN die kudt reppert!

Je Vader Oftewel Degene Die Je Moeder Heeft Genomen said...

hahahhahahhaha
doet jullie pijn een marokkaan op tv

het zal blijven voortbestaan als er iemand als laatst hier blijft zijn het de moslims