Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, January 27, 2009

Kleren maken de man!!

Door Keesjemaduraatje
Het valt voor de antifa man van tegenwoordig ook niet mee. In Nederland is de mode duidelijk. Zwarte broek en trui, leren jas en een Palestijnse sjaal om en je bent helemaal het antifa heertje. Nu gaan de jongens en meisjes Vrankrijk-adepten op 14 februari  een schoolreisje naar Dresden maken, maar daar is de mode geheel anders.

Palestijnse sjalen worden in Duitsland alleen door nazi's gedragen, wat ook logisch is, want tegen Israel, dus tegen de Joden. Een kind kan de was doen. Dus geen Palituch om doen. Maar dat is nog niet alles.

Antifa666 De demonstranten wordt op het actieforum Indymedia aangeraden geen zwarte kleren aan te trekken. Hebben die kinderen überhaupt wel niet-zwarte-kleren? Jullie weten natuurlijk wel dat in Duitsland overal, op tankstations en in Raststätten, de nazi's op de loer liggen en die slaan natuurlijk iedereen die zwarte kleren aan heeft in elkaar. Het blijven rotzakken. Behalve als je een "Palisjaal"om hebt, want dan wordt je weer omhelst, maar dat wil je als kraker ook niet, een knuffel van een nazischwein.

Zijn we nu klaar voor de reis? Nee, er is nog iets. Geen Palestijnenvlag meenemen, want de Anti-Deutschen, dat zijn hele enge Keesjemaduraatjes, maar dan Duits, die slaan iedereen met een Palestijnenvlag in elkaar. Ze zijn namelijk wel links, maar vóór Israel. Je houdt het niet voor mogelijk. In Nederland zouden ze het meteen verbieden.

Zo, nu weten we alles. Laat je niet door deze raadgevingen ervan afhouden tegen "het fascisme" te demonstreren.

9 comments:

Paardestaart said...

Er gaat werkelijk een wereld voor me open op die indymedia-site..Er is kennelijk in Europa een permanente onderstroom ontstaan van verwarde halfwilde mafkezen die gek zijn op een partijtje matten, en die door shady figuren all over de place kunnen worden ingezet, met een legale tak in het parlement die zorgt dat de wetteloosheid doorettert, omdat die nog weleens van pas zou kunnen komen bij het gemanipuleer achter de schermen voor eigen doelen..Heeft eigenlijk iederéen boter op zijn hoofd?

SneezyWil said...

Ontzettend geinig. Ik heb me suf gelachen, omdat er niets meer of minder wordt gewaarschuwd tegen de gewelddadige mensensoort die "antifascist" heet. Door antifascisten. Want ons kent ons. Of toch niet? Het verschil tussen extreemlinks en extreemrechts blijkt dus te zitten in details betreffende de uniformering.

Essie said...

:)))) Zo jammer dat J.B.Charles niet meer wordt gelezen. Volg het spoor terug. Zeer leerzame kost van iemand die alle extremen van dichtbij meegemaakt heeft, met de nodige theoretische achtergrond ter duiding.

Paardestaart said...

Keesje - het meervoud van sjaal is sjaals, geen sjalen please,please..

JB Charles? Ik heb van hem nog ergens iets van het kleine koude front, als ik me niet vergis..Anything in particular?

keesjemaduraatje said...

@Paardestaart: het woord sjalen wordt ook gebruikt. Zoals bijvoorbeeld hier

http://www.spunk.nl/article/article.php?id=1177406733492

http://www.meditatie-online.nl/index.php/cPath/245_247

http://sport.shop.benl.ebay.be/items/Sjalen-Sjerpen__W0QQ_armrsZ1QQ_msppZQQ_pcatsZ27045Q2c202Q2c11796QQ_sacatZ66634QQ_sopZ1

http://www.yoga-online.nl/index.php?cPath=247

http://www.speurders.nl/overzicht/kleding-en-schoenen/diversen-en-overige/plo-sjaals-sjalen-in-div-kleuren-45626041.html

http://www.shopgirl.nl/nl-home.php?mt=2007%2F10%2Ffashionweek_accessoire_de_sjaa.html

Paardestaart said...

I know schat - het woord 'rubberen' wordt ook rustig als bijvoegelijk naamwoord gebruikt sinds door de laatste spellingsvereenvoudiging het besef is weggezakt dat dit geen nederlandse woorden zijn die dus ook anders vervoegd zouden moeten worden..
'Shawl' schreef je vroeger, en daaraan zag je direct dat het een engels woord was, waar je dus vast niet zomaar 'en' achter kon zetten om er meervoud van te maken
De bazige idioten die om de zoveel tijd onze taal een beurt menen te moeten geven zorgen onophoudelijk voor alsmaar meer aanstoot en en ellende - hetgeen te voorzien was natuurlijk

Rubberen laarsjes en sjalen....Jawel hoor!
What next?
Nylonnen kousen?

Peter V. said...

Het woord "rubberen" wordt al langer gebruikt. Aan het eind van de jaren zeventig en begin jaren tachtig was er een band die zich "Rubberen Robbie" noemde.

Paardestaart said...

Waarmee de koddigheid van 'rubberen' afdoende gedemonstreerd is, zou ik zeggen..
Rubber laarzen dus, en palestina-sjaals.

GorilaZz said...

Dat argument op basis van volume deugt niet. ('t is geen sjaal, maar een theedoek.)

voorbeeld: Eet stront, als miljoenen vliegen dat doen, kan het toG niet fout zijn?