Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, January 20, 2009

Raketten vanuit de studio van Alarabiya

Door Keesjemaduraatje
Jullie vragen je misschien af waarom de Israëlische troepen op een gegeven moment zelfs een TV studio van Alarabiya beschoten hebben. "Zionistische agressie" zeggen de linkse activisten onder jullie misschien. Nou het zit toch een beetje anders, zoals je op deze Youtubefilm kan zien:


(Engelse ondertitels door "Captions" aan te zetten)
De journaliste kan er wel om lachen. Precies onder haar raam is, vanuit het gebouw van Alarabiya, een raket afgeschoten. Of ze daarna, als de IDF teruggeschoten heeft, nóg kan lachen is niet bekend.

3 comments:

Ge said...

We're sorry, this video is no longer available.
Goh, wat jammer nou.

Perlmann said...

Domme vraag, maar hoe zet ik captions aan ?

keesjemaduraatje said...

rechtsonder staat een pijltje omhoog. Start eerst de film en klik dan op het pijltje omhoog. Daar staat ergens een streepje en "Captions..."