Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, February 09, 2009

Brief van Yoghurt

150 Dagen ofzo

Tja, het is een beetje onpersoonlijk, maar ik wil graag iedereen die mij de afgelopen maanden kaartjes, mailtjes of kadootjes of gewoon een hart onder de riem heeft gestuurd/gestoken, erg bedanken. Vooral die platenhoes zonder plaat moest ik erg om grinneken.....

Vrankrijk_aut_solIedere dag probeer ik weer kaartjes terug te sturen, maar afgezien van dat ik een hoop adressen niet heb, zit ik maar een paar uur per dag overeind, dan komt er ook bezoek langs en is mijn hondje er ook nog. Kortom die paar uurtjes overeind is gewoon tijd te weinig.

Na ja, ik lig nu dus al zo'n 5 maanden plat, vorige week ben ik geopereerd in mijn hoofd en heb een titanium implantaat in mijn rechteroor gekregen, of dat iets van mijn gehoor terugbrengt weet ik pas over een week of vier, als het gat in het trommelvlies na een half jaar eindelijk dichtgegroeid is. De constante piep in mijn hoofd is niet verholpen. Hersenvlies rechts is nu eindelijk dichtgemaakt en de bloedingen zijn gestopt, breuken in mijn rotsbeenderen en schedelbasis zijn ook genezen. En behalve een gedeeltelijke verlamming van mijn tong en reuk- en smaakverlies gaat het best wel goed. Waarschijnlijk nog een operatie links en dan maar even pauze.

Erg duizelig blijf ik wel, verdere operaties aan mijn evenwichtsorganen hebben een groot risico op nog meer gehoorverlies en nu kan ik als het rustig is mensen nog verstaan zonder gehoorapparaten in te doen.

Over een maand ofzo mag ik zelf mijn rolstoel voortbewegen en krijg ik waarschijnlijk een driewielfiets, dan kan ik mijn hondje weer alleen uitlaten.

Tegen die tijd hoop ik ook weer een beetje voor mezelf te kunnen zorgen, zodat mijn moeder weer eens weg kan, voorlopig lig ik nog bij haar, maar graag zou ik ergens in de zomer weer zelfstandig willen wonen.

Verder ben ik nu vanuit bed begonnen te handelen in technisch antiek, binnen een paar maanden verwacht ik daarmee in mijn eigen onderhoud te kunnen voorzien. Hoef ik alleen nog maar een manier te vinden om alle gemaakte kosten terug te betalen.

Het is hier prima uit te houden, maar mijn wagen, houtkachel, de loods en de mensen thuis mis ik steeds meer, benieuwd waar ik hierna terecht kom. Hoop dat er straks nog gekraakt kan worden.

Bedankt allemaal tot zover en mazzel, Yoghurt

5 comments:

Carlo said...

Zo te lezen ben je goed toegetakelt, dat krijg je niet van een schouder duwtje.
Beterschap en blijf je zelf oppeppen.
Vraagje nog, wat is tech antiek?

Groetjes Carlo

Bas said...

Yoghurt @
Kraken is diefstal in andere landen en daar worden je handen ,en bij een 2e keer je kop er af gekapt als je het toch probeert.
Amsterdam staat op de drempel om dit in te voeren.
Als ik jou was ging ik eerst eens proberen [bij een bank aan kloppen om geld om eigendom te kopen] Ha ha ,,,,, !
Als om het opnieuw te proberen om gratis op de eerste rij te zitten via het kraken.
Want als de voortekenen me niet bedriegen gaat dan je kop er voor goed af via een daad door een door vrede beïnvloedde en gelovige mede Nederlander wie z,n eigendom het is.

gekke Henkie said...

@ Bas:
http://www.nti.nl/Taalcursussen/Nederlands.aspx
Alstublieft, dit zou U verder kunnen helpen.

Dr.D said...

Duidelijk weer onderstreept door Bas,
religie is een ziekte in je hoofd ...
(En daar bestaan geen tabletjes tegen)

Bas said...

gekke Henkie @

Kop staat voor hoofd .
Zeg dat maar tegen je juffrouw .