Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, February 06, 2009

Citaat van de dag

Door Sandra, hoofdredacteur van de Grachtenkrant op Indymedia:
(over de mishandeling van kraker Yoghurt op 13 september 2008 door deurploeg van kraakcafé Vrankrijk)

sandra - 06.02.2009 00:26

"Wie geschoren wordt moet stilzitten!
ReclaimthestreetsEen spreekwoord dat de mensen van Vrankrijk helaas veel te weinig zegt... Hoe moeten we nu geloven dat er werkelijk een breuk is met de oude bargroep als we het bovenstaande nog eens zorgvuldig lezen? Dit is toch ongelofelijk DOM DOM DOM? Het enige wat jullie met deze verklaring doen is juist deze nieuwe groep mensen in de wielen rijden en te belasten met het recente verleden. Jullie kondigen je eigen terugkeer al aan, nadat je eerst je eigen definitieve verdwijnen hebt afgekondigd. Jullie stellen zelfs al een programma op waaraan die toekomstige groep moet voldoen.
Jullie reputatie ligt te grabbel, die idealen zijn in jullie handen tot onverkoopbare winkeldochters geworden, de plek is hopeloos besmet, smoezelig, smerig, goor. Ondanks de voor iedereen zichtbare totale afgang denken jullie nog steeds een linksradikale politieke draai aan dit verhaal te kunnen geven. Jullie blijven je wentelen in een belachelijke slachtofferrol, jullie denken zelfs het recht te hebben om verbitterd te zijn. Het getuigt van een zieligheid, een stompzinnige stumperigheid dat men moeite moet doen om nog enig medelijden op te brengen.
Jullie kennen inmiddels ook al moeilijke woorden als 'disproportioneel'. Was dat niet het juiste woord voor het optreden van de deurploeg?
Kom op, schrijf nog eens een leuke verklaring met nog wat extra leugentjes, pas de werkelijkheid aan. Zo principieel, zo anarchistisch, zo basisdemocratisch... Maar we komen natuurlijk pas in beweging als Cohen gaat dreigen.
Er is geen masker, geen vermomming, geen make-up, geen bivakmuts meer die jullie lelijkheid en jullie leugens kan verbergen.
Hopelijk tot nooit weer! "

2 comments:

Hein Maassen said...

Beste Keesjemaduraatje,

De gevallen engelen van Vrankrijk, die zich boven wetten en mensen verheven waanden, zijn blijkbaar zo verblind dat ze hun val nog niet hebben opgemerkt. Of waren het toch Hells' Angels?

gerben said...

Indymedia... is dat niet die door Soros gefinancieerde onzin/?? Kortom onze ooohh zo vrijzinnige extreem pseudo intellectuelen van de slinkserzijde, zijn niets meer dan schoothondjes die Soros' zijn vitriool spuiten. U weet wel, die man die rijk geworden is door het helpen van de ss, het wegzwendelen van miljarden aan britse pensioen gelden en het leegplunderen van oost europa, maar o zo links en pro hamas is.