Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, February 27, 2009

Laat dat maar aan de Oranjes over

Door Keesjemaduraatje
Het wordt steeds gekker met het vliegtuig van Turkish Airlines dat bij Zwanenburg in een wei ligt. Er zat één passagier teveel in het vliegtuig. Was dat misschien de derde piloot die een trainingsvlucht wilde maken? Bovendien zaten er vier technici van Boeing in het vliegtuig. Was dat misschien omdat het vliegtuig net nog problemen met een "waarschuwingslampje" heeft gehad? Toevallig zijn alle vier Boeing technici, met Amerikaanse nationaliteit ook omgekomen. Kwam dat omdat ze achter in de staart zaten? En wat deden ze daar?

PietervanvolenhovenAls klap op de vuurpijl neemt Meester Pieter van Volenhoven ook nog de twee Black Boxen in beslag, zodat een "onafhankelijk onderzoek" mogelijk gemaakt wordt en het Openbaar Ministerie achter het net vist. Laat de onafhankelijke onderzoeken maar aan Meester Pieter van Volenhoven over. Dat hebben we gezien bij het onderzoek naar de Schipholbrand. Als je die man zo ziet staan in de wei, met zijn lullige cameraatje, dan denk je bij jezelf: "Dat gaat helemaal goed komen". Daarna zit hij in zijn auto en draait het raampje even naar beneden om het journaille te woord te staan en dan spreekt hij de wijze woorden: "Over anderhalve week verwacht ik de eerste resultaten". Knap van iemand die van toeten nog blazen verstand heeft, om dat nu al te weten.

2 comments:

Jan said...

Deze man doet tenminste nog iets om zijn deel van de 40 miljoen per jaar, die ma en co krijgen, te verdienen

Steady Freddy said...

Van de vier Amerikaanse doden waren er drie in dienst van Boeing, de vierde Boeing medewerker is zwaar gewond.

http://www.boeing.com/news/releases/2009/q1/090227d_nr.html