Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, February 26, 2009

Oude Blanke Man strikes again

Door Keesjemaduraatje
De Oude Blanke Man heeft geen hoge status sinds Obama van McCain de presidentsverkiezing van de VS gewonnen heeft. Google maar eens op "Oude Blanke Man". Hondertweeennegentig hits en allemaal negatief. Je houdt het toch niet voor mogelijk. Wij hebben wel dit kutland met onze eigen handen opgebouwd !!
Oudeman_2Een paar citaten:

"Op straat zagen we zo nu en dan een oude blanke man, stevig op leeftijd, met aan zijn arm een jonge, ranke Thaise dame."

"Meisje verjaagd aanrander met deodorant
En deze '40 jaar oude blanke man met zwart haar en een stoppelbaard' ruikt nu tenminste ook nog lekker."

"Hij kreeg hierdoor gezeur met een oude blanke man. (Achteraf kwam ik er achter dat de Beach Club bekend staat als de plaats voor vieze oude mannetjes.) ..."

"...
een arabische man sloeg een fles wijn kapot op het hoofd van een oude blanke man. Toen het tot men doordrong was de dader allang verdwenen. ..."

"
De dader een ongeveer 20 a 30 jaar oude, blanke man, 1.75 cm a 1.80 cm groot, tenger postuur, kort krullend haar en een klein zwart snorretje, ..."

"
De symboliek van het huwelijk tussen een afgeleefde oude blanke man, laten we hem even Europa noemen, en een jonge promiscue zwarte vrouw is ..."

"
relatie met een oude blanke man met de bijnaam Greisie. ‘Ik dacht dat hij om mij gaf,’ zegt ze zuchtend. ‘Hij wilde dat ik van de ..."

Meer commentaar is overbodig lijkt me. We hebben afgedaan. De Oude Blanke Vrouw profiteert van ons pensioen en als wij eens in Thailand plezier willen hebben, dan komen er koppen over in de krant te staan. Het enige wat ons nog overblijft is vissen aan de waterkant. Ook wel weer eens leuk.

4 comments:

Ernst said...

En Kees, het allermooiste is nog dat wij, oude blanke vrouwen, hier achterblijven niet alleen met jullie pensioen, maar ook nog eens met jonge blanke mannen.

Natasha said...

"Veertigjarige vrouw" gegoogled.
Word je ook niet vrolijk van hoor.
Vermoord, verongelukt, besmet met een raar virus en overleden, niet meer zo dol op haar man, in eigentijdse crisis, misprijzen op hals gehaald na verstandsverdwazing met negentienjarige knul, afgeschreven door alles dan de leesclub enz. enz.

pazz said...

Doet mij denken aan de meesterlijke scene in Apolypse Now, waarbij trotse Franse kolonisten hun levenswerk in Vietnam niet willen opgeven. "Wij hebben alles hier opgebouwd, we zullen het nooit opgeven!!" Misschien zijn wij blanken wel de uitstervende indianen van Europa. Dat is toch het socialistisce ideaal, welvaart voor iedereen? Nu komt iedereen naar ons.

keesjemaduraatje said...

Laatste bekentenissen ~ uit het intieme leven van een veertigjarige vrouw; SACQUARD DE BELLEROCHE, MAUD. Offered by Zolderman.

Een veertigjarige vrouw meldt aan het bureau Warmoesstraat de vermissing van haar man, een keurige bankier op wie zij niet meer zo gesteld is, ...

Want het zijn de mooie zinnen en de heerlijke observaties die zich buiten het plot van de eigentijdse crisis van deze veertigjarige vrouw ...

KLB / Sex met vriendin van me moeder?25 berichten - Laatste bericht: 20 mei 2006
Wtf moet een ongeveer veertigjarige vrouw met een negentienjarige knul als ik? Bah, driewerf edit: * Ik ben negentien, zit niet op ouwe ...