Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, February 04, 2009

PopNed zoekt ook nog leden

Beste Keesjemaduraatje,

Zoals u weet is omroep PopNed (de populistische omroep nederland) momenteel hard bezig om 50.000 leden te werven om in aanmerking te komen voor de status van aspirant omroep. Deze ledenwerving gaat nu ook via internet intensiever worden. Voor omroep PopNed verspreid ik (vrijwillig) enkele internetvideo's.

Namens omroep PopNed wil ik dan ook uw aandacht vragen voor de 'PopNed promo' die via deze link te zien is:

1 comment:

Dirk said...

Hmmm.... Ik kan niet ontkennen dat je een paar behoorlijk schokkende quotes heb gevonden. Ik vraag me af of je op de publieke omroep ook zulke dingen ook over Femke Halsema zou kunnen zeggen. Ik denk het niet eigenlijk. Ik hoop maar niet dat PopNed daar verandering in gaat brengen.